Υλικά
Για 6-8 άτομα
3 φύλλα ζελατίνης
200 γραμμάρια φράουλες
120 γραμμάρια τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
100 ml άπαχο γιαούρτι
75 γραμμάρια μπισκότα
15 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος ή υγείας
15 γραμμάρια βούτυρο ανάλατο
Εκτέλεση...
Στο μπλέντερ ρίχνετε σε κομμάτια τα μπισκότα και τα θρυμματίζετε. Στη συνέχεια λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά.
Ανακατεύετε καλά με τα μπισκότα και στρώνετε το μίγμα σαν βάση σε μια μεταλλική φόρμα με αποσπώμενο τοίχωμα. Αφήνετε να κρυώσει.
Ψιλοκόβετε τα ¾ της φράουλας στο μίξερ και έπειτα ανακατεύετε καλά με το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και το γιαούρτι.
Σε ένα μπεν-μαρί, λιώνετε τη ζελατίνα με 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό και στη συνέχεια ενώνετε με το μίγμα της φράουλας.
Ρίχνετε όλο το μείγμα πάνω στη βάση μπισκότου και αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο για περίπου 2-3 ώρες.
Ανοίγετε τη φόρμα και σερβίρετε με μικρά κομματάκια φράουλας στην κορυφή.
Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Η Κριστίνα Μπίτνερ, η οποία ήταν επίσης γνωστή ως παθιασμένη ζαχαροπλάστης απεβίωσε την περασμένη Κυριακή
-
Έφυγε από τη ζωή ο αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Περιστερίου Γιώργος Μπεκιάρης. Ο σπουδαίος καρδιολόγος είχε μακρά και πλούσια δράση στα α...
-
Στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής από την τηλεόραση.
-
Το τέρας της Αυστρίας. Κρατούσε αιχμάλωτη την κόρη του για 24 χρόνια σε μυστικό καταφύγιο και την κακοποιούσε σεξουαλικά. Εκεί γέννησε εφτ...
-
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Το είδαμε κι αυτό Στη Νάξο, το τελευταίο διάστημα, κάτι ασυνήθιστο έχει αρχίσει να τραβάει τα βλέμματα των ντόπιων ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου