Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Εξαπλώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα – Τα βλέμματα στραμμένα στις Σέρρες


Το παζλ των αγροτικών κινητοποιήσεων, πρόκειται να ολοκληρωθεί σήμερα μετά την συνέλευση των αγροτών από τις Σέρρες που θα λάβει χώρα σε ξενοδοχείο της πόλης.

Οι Σερραίοι αγρότες έχουν στόχο να....
«μετρήσουν» τις δυνάμεις τους, ώστε να ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις τους σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην Ελλάδα.

Περισσότερα από ογδόντα τρακτέρ έχουν παραταχθεί στον οδικό άξονα Νέας Ζίχνης – Αμφίπολης, στην διασταύρωση του Δραβίσκου, ενώ αλλά τριάντα βρίσκονται ήδη στη διασταύρωση Μεσοράχης. Πάνω από ενενήντα τρακτέρ έχουν παραταχθεί στον κόμβο των Κερδυλλίων, επί της Εθνικής οδού Σερρών Καβάλας.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών βρίσκεται επί ποδός, με τα οχήματα της τροχαίας να βρίσκονται στα σημεία των αγροτικών κινητοποιήσεων ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Τα μέτωπα στην υπόλοιπη Ελλάδα
Την ίδια ώρα παραταγμένα βρίσκονται τα τρακτέρ στην παλιά Εθνική οδό, η οποία έχει κλείσει από την Αστυνομία προκειμένου να εμποδίσει τους αγρότες να περάσουν στη νέα Εθνική οδό.

Στη Φθιώτιδα, τα μπλόκα των αγροτών μετακινήθηκαν, από το Λιανοκλάδι όπου βρίσκονταν, στον χώρο της έκθεσης της Λαμίας χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία. Μικρότερος αριθμός τρακτέρ παραμένει και σε άλλες περιοχής της Φθιώτιδας, όπως στην Ανθήλη και την Αμφίκλεια. Στη Δράμα μπλόκα υπάρχουν σε τρία σημεία: το πρώτο στη Μαυρολεύκη με περίπου 100 τρακτέρ, το δεύτερο στον δρόμο που ενώνει την Καβάλα με τη Δράμα στο ύψος Σκαρί με 60 τρακτέρ και το τρίτο στη διασταύρωση Οχυρού με 50 αγροτικά αυτοκίνητα. Άλλα 150 τρακτέρ βρίσκονται παραταγμένα στη Χρυσούπολη Καβάλας και περίπου 100 στην Αλεξανδρούπολη. Την ίδια ώρα, οι αγρότες στη Ζίτσα των Ιωαννίνων και την Αιτωλοακαρνανία ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους.

Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων 
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, από χθες το μεσημέρι μέχρι και σήμερα το μεσημέρι και ώρα 13.45, παρατείνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Νίκαιας (χ/θ 346+400) έως τον κόμβο Βιοκαρπέτ (Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης), λόγω συγκέντρωσης αγροτών με γεωργικούς ελκυστήρες (σχετ. το από 28-01-2013 Δελτίο Τύπου).

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δε θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας (χ/θ 346+400), αλλά θα συνεχίζουν και θα εξέρχονται στον κόμβο του Πλατυκάμπου (Χ/Θ 349+396).

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:
Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δε θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας, αλλά η έξοδος θα πραγματοποιείται στον κόμβο Πλατυκάμπου.

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα θα αναστρέφονται στο ύψος του κόμβου της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ και θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λάρισα – Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου  και μέσω του κόμβου Πλατυκάμπου,  θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε.

Παρακαλούμε τους φίλους οδηγούς, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας:  2410 -683168, 2410-683169.


ΑΝ ΨΗΦΙΖΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ? ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ

<div class="MsoNormal">
Ο παρλαπίπας κάνει την δική του δημοσκόπηση….
Στην δεξιά στήλη του Παρλαπίπα…</span>
<span style="font-size: large;">Μπορείς και εσύ εντελώς μυστικά να επιλέξεις μόνo μια φορά
το κόμμα που θες ή να επιλέξεις ( ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ – ΛΕΥΚΟ – ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ) .
Σε ευχαριστούμε για την ψήφο σου!
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

http://www.zoomnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις