Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

BINTEO - Ο Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε «μπάτσους» τους (MΠΑΤΣΟΥΣ) αστυνομικούς! + ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ: Καλά οι μπάτσοι όταν κοπανανε στο σύνταγμα τον απλό πολίτη και του ρίχνουν χημικά τι είναι? αστυνομικοί? όχι ρε ΜΑΛΑΚΑ... ΜΠΑΤΣΟΙ EINAI... ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ... Άντε από εδώ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ και βουλευταδες που τους έχετε να κοπανανε τον κόσμο! ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! Δεν μιλάμε για τους αστυνομικούς που κάνουν σωστά την δουλεία του ρεεεεεεεεε!!!!

Νέο γύρο πολιτικής αντιπαράθεσης για την οπλοφορία των βουλευτών προκάλεσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, ο οποίος σχολίασε σήμερα στο....
περιστύλιο της Βουλής, ότι το να μην φέρουν όπλο οι βουλευτές, αλλά να οπλοφορεί «ο κάθε μπάτσος-μπράβος», όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν λύνει το πρόβλημα.
Η ΝΔ αντέδρασε άμεσα και με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της, επιτέθηκε στον κ. Βούτση και κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει θέση.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα: «Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να επιθυμεί τη χώρα ξέφραγο αμπέλι και τους πολίτες ανυπεράσπιστους σε κάθε εγκληματικό στοιχείο, όμως οι αστυνομικοί («μπάτσοι» κατά το Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ) ρισκάρουν ακόμα και τη ζωή τους για την ασφάλεια του κάθε Έλληνα. Συμφωνεί ο κ. Τσίπρας με τη φρασεολογία και τις θέσεις του κ. Βούτση; Αν όχι, οφείλει να τον «αδειάσει» άμεσα».
Ο κ. Βούτσης, σε διευκρινιστική του δήλωση, υποστήριξε ότι δεν εννοούσε τον αφοπλισμό των αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, αλλά τη μη οπλοφορία στη διάρκεια των διαδηλώσεων.
«Είναι αδιανόητο να δημιουργείται σύγχυση από τη δήλωσή μου, στην οποία με σαφήνεια αναφέρομαι στην ανάγκη γενικότερης απαγόρευσης οπλοφορίας όλων των πολιτών, εκτός των περιπτώσεων που, αν κινδυνεύουν, θα πρέπει να τυγχάνουν της φύλαξης από την αστυνομία. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι εννοώ τη μη οπλοφορία εν ώρα υπηρεσίας αστυνομικών, άλλωστε η θέση μας είναι γνωστή για τη μη οπλοφορία στη διάρκεια των διαδηλώσεων».
Ο κ. Βούτσης ωστόσο, δεν επιχείρησε καμία αναδίπλωση για τη χρήση του όρου «μπάτσος», κάτι για το οποίο ήδη έχει προκληθεί αναστάτωση και στα συνδικαλιστικά όργανα των αστυνομικών.



ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

ΠΗΓΗ
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις