Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Tortilla de patatas (Τορτίγια Εσπανιόλα)

tortilla espanolΥλικά

5-6 αυγά
3 πατάτες
3 κρεμμύδια
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι


Εκτέλεση Συνταγής

Τις πατάτες και τα κρεμμύδια  τα κόβουμε σε ροδέλες τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ και τ’αλατίζουμε. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Αφού ζεσταθεί προσθέτουμε τις πατάτες και τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε να ψηθούν σε σιγανή φωτιά, περίπου για 15 λεπτά. Χτυπάμε τα αυγά και στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τις πατάτες και τα κρεμμύδια. Γυρίζουμε την τορτίγια ούτως ώστε να ψηθεί και από τις δύο πλευρές και όταν έχει ροδίσει τη σερβίρουμε.Τρώγεται και ζεστή και κρύα.
Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις