Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ξουλίδου: Το ΚΚΕ τρολάρει την κυβέρνηση – Θα ψηφίσω την πρόταση νόμου

Εμμένει στη θέση της ότι θα ψηφίσει την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων και όλων των εφαρμοστικών νόμων η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου.


Εκτιμά δε ότι με την κίνησή του αυτή το Κομμουνιστικό Κόμμα "τρολάρει" την κυβέρνηση.

Αναλυτικά, μιλώντας στον Real FM, η κα Ξουλίδου ανέφερε:

«Το δήλωσα και το επαναλαμβάνω. Όταν θα έρθει στη βουλή μια τέτοια πρόταση νόμου και θα είναι στην αντιμνημονιακή κατεύθυνση, φυσικά και θα την ψηφίσω», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η συμφωνία των Βρυξελλών δεν είναι μνημόνιο. Το τετράμηνο είναι ο αναγκαίος χρόνος που έπρεπε να μας δοθεί για να ανασυνταχθούμε. Δεν είναι μνημόνιο».

«Η γενική θεώρηση που είναι κατά των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, με βρίσκει υπερ. Τα μνημόνια δεν σχίζονται, καταργούνται βήμα βήμα. Το μνημόνιο ούτως ή άλλως τυπικά, έχει τελειώσει. Μένει όμως η ουρά. Αυτές τις συμβάσεις που μένουν, όπου μπορούμε να τις ακυρώσουμε μέσα στη βουλή να τις ακυρώσουμε», πρόσθεσε.

«Εγώ κατάλαβα ότι το ΚΚΕ ήθελε να τρολλάρει κατά κάποιο τρόπο την ελληνική κυβέρνηση να φέρει κάτι που ξέρει ουσιαστικά ότι δεν έχει ισχύει. Δεν υπάρχει λόγος συζήτησης για μνημόνιο. Ας τολμήσουν να φέρουν για συμβάσεις, όλα αυτά που έχουν υπογράψει για 40-50 χρόνια, να τα συζητήσουμε και να δούμε με ονομαστική ψηφοφορία τι θέση παίρνει ο καθένας», είπε ακόμα η κ. Ξουλίδου.


 “Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKEΔεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις