Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτη διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας – Ακτιβιστές… στάμπαραν τον εαυτό τους με πυρωμένο σίδερο (Video)

Απίστευτη διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας – Ακτιβιστές… στάμπαραν τον εαυτό τους με πυρωμένο σίδερο (Video) - Media
Υπερβολή; Σίγουρα. Αλλά με αυτόν τον τρόπο επέλεξαν δύο μέλη του ακτιβιστικού φιλοζωικού κινήματος 269 Life Greece να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στα ζώα για τα δεινά που βιώνουν από τους ανθρώπους.








Στο πλαίσιο της δράσης «Σεβάσου τη Ζωή-Respect Life», το προηγούμενο Σάββατο  δύο ακτιβιστές έγραψαν με πυρωμένο σίδερο τον αριθμό 269 στο σώμα τους ως μια, όπως αναφέρουν, «πράξη αλληλεγγύης και διαρκούς υπενθύμισης των δεινών που βιώνουν τα ζώα στα χέρια των ανθρώπων. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και να του δημιουργήσουμε συμπόνια για όλα αυτά τα φοβισμένα και βασανισμένα ζώα που τα ουρλιαχτά του φόβου και του πόνου τους ακούγονται μόνο μέσα στους αιματοβαμμένους τοίχους των σφαγείων».
Το «μαρκάρισμα» αυτό με τον καυτό χάλυβα έγινε με τον ίδιο τρόπο που μαρκάρονται τα εκτρεφόμενα ζώα στις βιομηχανίες όλου του κόσμου, ενώ ο αριθμός 269, είναι ο καθορισμένος αριθμός που είχε ένα μοσχάρι σε μια γαλακτοκομική μονάδα παραγωγής του Ισραήλ.  
Οι ίδιοι γράφουν για αυτή τη δράση τους:
«Πρέπει να χαράξουμε το σύμβολο 269 στη συλλογική συνείδηση. Είναι ένα σύμβολο εύκολο να μοιραστεί και να αναπαραχθεί, το οποίο μας επιτρέπει να διαδώσουμε ένα ριζοσπαστικό μήνυμα χωρίς να βασιζόμαστε αποκλειστικά στα μεροληπτικά μέσα ενημέρωσης. Έχοντας έλεγχο επί του μηνύματός μας, μπορούμε να διαδώσουμε το σύμβολο του 269 με όλο και πιο τολμηρούς και δημιουργικούς τρόπους . Είναι καιρός να φέρουμε τον αγώνα στους δρόμους, ήρθε η ώρα η θέση μας να ξεκαθαριστεί.»
Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις