Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Σκάνδαλο VW: Ξεκινούν άμεσα ανακλήσεις οχημάτων και στην ΕλλάδαΣκάνδαλο VW: Ξεκινούν άμεσα ανακλήσεις οχημάτων και στην Ελλάδα - Media
Ανακλήσεις οχημάτων της εταιρείας VW, Audi, Skoda, Seat και στην Ελλάδα προς το τέλος της άλλη εβδομάδας, λόγω του σκανδάλου με το παράνομο
λογισμικό, προανήγγειλε η Kosmocar που εισάγει τα εν λόγω οχήματα στη χώρα μας.Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο κ. Στηβ Σίρτης, γενικός διευθυντής της Κosmocar, αντιπροσωπείας των αυτοκινήτων VW, Audi στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στο παγκόσμιο σκάνδαλο που έχει συνταράξει καταναλωτές, κυβερνήσεις και εταιρείες.
Έκανε λόγο για μια γιγαντιαία επιχείρηση ανακλήσεων οχημάτων ανά τον κόσμο και εκτίμησε πως «στο τέλος της άλλης εβδομάδας, μάλλον θα ξεκινήσει η γιγάντια ανάκληση σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα». Εκτίμησε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της μητρικής εταιρείας για την επίλυση του προβλήματος και την αποκατάσταση των παρενεργειών που έχει το παράτυπο λογισμικό. «Αυτό το μεγάλο πρόβλημα θα πρέπει να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο έχουμε εμπιστοσύνη στην VW» είπε ο κ. Σίρτης.
Διαβεβαίωσε δε πως οι τεχνικές υπηρεσίες της Κοsmocar «είναι έτοιμες και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μείνουν ευχαριστημένοι οι πελάτες μας».
Υποστήριξε ακόμη ότι «μέχρι τώρα είναι μικρός ο αριθμός των κατόχων γερμανικών αυτοκινήτων, που ανησυχούν για την καλή λειτουργία του κινητήρα» και πως δεν έχει επηρεασθεί επί του παρόντος η ζήτηση των γερμανικών αυτοκινήτων που εκπροσωπεί η Κosmocar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις