Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αποκάλυψε τις λεπτομέρειες των επιχειρήσεων στη Παλμύρα (Video)

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας μετέδωσε  σήμερα νέα πλάνα που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια της  επιχείρησης  για την απελευθέρωση της Παλμύρα Αυτή πραγματοποιήθηκε από τα  Συριακά στρατεύματα, με την υποστήριξη των Ρωσικών
 Αεροδιαστημικών  δυνάμεών στο ίδιο διάστημα. Σήμερα  έγιναν γνωστές και οι λεπτομέρειες.


Από τις αρχές Μαρτίου είχαν συγκεντρωθεί στην πόλη πάνω από τέσσερις χιλιάδες μαχητές, Τανκς, δεκάδες όλμοι  και πυροβολικό. Οι τρομοκράτες είχαν  δημιουργήσει ένα σύστημα Άμυνας με διάφορα κλιμάκια.

Πρώτον και κύριον, ο  συριακός στρατός, με την υποστήριξη της Αεροπορίας μας διέκοψε την Παλμύρα από τις  μεγάλες οδικές  αρτηρίες, στη συνέχεια, άρχισε να κινείται προς την πόλη.

Προς το συμφέρον των μονάδων των κυβερνητικών δυνάμεων στην περιοχή της Παλμύρα οι  Ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις  πραγματοποίησαν περίπου 500 εξορμήσεις, κατά τις οποίες οι τρομοκράτες του ISIS υπέστησαν  πάνω από 2000 αεροπορικές επιδρομές.  Ως αποτέλεσμα αυτών των επιθέσεων  κατ αρχάς, καταστράφηκαν όλα τα κύρια οχυρά  και όλες οι θέσεις του πυροβολικού στα δεσπόζοντα υψώματα. Κατά τις δύο πρώτες ημέρες της επιχείρησης τα Ρωσικά αεροσκάφη κατέστρεψαν  την πλειοψηφία των κέντρων ελέγχου των τρομοκρατών. “Τα Ρωσικά αεροσκάφη καθημερινά κατέστρεφαν αυτοκινητοπομπές με μαχητές και πυρομαχικά  οι  οποίες προσπαθούσαν να μπουν μέσα στην Παλμύρα προερχόμενα από την Raqqa και την    Deir ez-Zor”  ανέφερε ο επικεφαλής της επιχειρησιακής διαχείρισης του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων δυνάμεων, Σεργκέι Rudskoy.

Για την  απελευθέρωση της Παλμύρα οι Ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις επιτέθηκαν  αποκλειστικά στα αντικείμενα που ανήκαν στους τρομοκράτες. Χρησιμοποίησαν  μόνο κατευθυνόμενα με ακρίβεια πυρομαχικά.
Για τις γεωγραφικές συντεταγμένες των στόχων εμπλέχθησαν Ρώσοι στρατιωτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι ρύθμιζαν τα στίγματα των στόχων από το έδαφος.
 Ήταν απαραίτητο  γι ανα μην βλάψουν ιστορικά μνημεία. Δεν τραυματίστηκε κανένας από τις  λόγω ενέργειες της Αεροπορίας της Ρωσίας.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων  σκοτώθηκε ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας - Αλέξανδρος Прохоренко, ήταν ένας από τους διορθωτές στόχων. Περικυκλώθηκε  από τους τρομοκράτες και αυτοκτόνησε.  Ο Αλέξανδρος Прохоренко ήταν 25 ετών. Ήδη έχει αποφασιστεί ότι με  το όνομα του ήρωα θα ονομάσουν ένα από τους δρόμους  του Ορενμπούργκ.

http://www.1tv.ru
http://tokoutsavaki.blogspot.gr/2016/03/video_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις