Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

“ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr
Ήμασταν οι πρώτοι που γράψαμε ότι κάτι τρέχει με την τέως Βασιλική Οικογένεια της
Ελλάδος. Παρουσιάζοντας ρεπορτάζ επιβεβαιωμένο με ατράνταχτες φωτογραφίες, που έδειχναν ότι υπάρχει τελικά ζήτημα!!
Αρχικά μας αμφισβήτησαν και μας περιγέλασαν, ακολούθως μας επιβεβαίωσαν με συνέντευξη του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου στον τηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΙ με τους δημοσιογράφους Παπαχελά Κοσιώνη. Έγινε ο τέως Βασιλεύς Κωνσταντίνος και ο Πρίγκιπας Παύλος, πρωτοσέλιδο στην “Δημοκρατική” Kontra News, στη “Δημοκρατία”, στην Espresso και σε άλλες εφημερίδες.
Δημοσίευσε “το Βήμα” τη βιογραφία του Κωνσταντίνου!!
Άρχισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να καλεί μέλη της Βασιλικής Οικογένειας σε εκδηλώσεις. Πύκνωσαν οι δημόσιες εμφανίσεις του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου, του Διαδόχου Παύλου και του Πρίγκιπα Νικολάου!!
Ο “επαναστάτης” Νίκος Παππάς φόρεσε γραβάτα!!
Οι “επαναστάτες του γλυκού νερού” της πρώτης “αριστερής” κυβέρνησης, θέλοντας να δείξουν ένα φιλολαϊκό πρόσωπο, θεώρησαν ότι δεν πρέπει να φορούν γραβάτα. ’Ήταν το διαβατήριο της αριστεροφροσύνης τους!!
Έτσι, θέλησε να το παίξει και ο Καισαριανιώτης Νίκος Παππάς στην Αμερική, όπου μετείχε στο δείπνο που παρέθεσε η Ομογένεια με αφορμή την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ.
Λέγεται όμως, ότι τον σταμάτησαν στην είσοδο οι ειδικοί φρουροί και του υπέδειξαν παρακείμενη είσοδο για να εισέλθει. Είσοδος, που ήταν για το προσωπικό που είχε αναλάβει τη δεξίωση. Όταν τους είπε ότι εκπροσωπεί την Ελλάδα τον υποχρέωσαν να βάλει την κόκκινη γραβάτα του, όχι βεβαίως, λόγω των χρωμάτων της Αμερικής, αλλά λόγω της κομμουνιστικής ιδεολογίας του!!
Μέσα τους βρίζουμε, έξω τους προσκυνάμε!!
Όμως, οποία έκπληξη τον περίμενε, αφού στο ίδιο τραπέζι θα βρισκόταν και ο Πρίγκιπας Παύλος.
Ωστόσο, έκανε γαργάρα την “επαναστατικότητά του” και συνέφαγε με εκείνον που στο εσωτερικό της χώρας τον λοιδορεί, τον ευτελίζει (αυτός και το σινάφι του), αλλά στο εξωτερικό σκύβει και του φυλάει και το χέρι!!
Μάρτυς μας η φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα, αφιερωμένη σε όλο την αριστερή νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις