Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Σβαρτσενέγκερ κατά Τραμπ: Το διάταγμα για τους μετανάστες μας κάνει να φαινόμαστε ηλίθιοι

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ μπήκε στον «χορό» των επικρίσεων από διάσημους κατά του Ντόναλντ Τραμπ, μετά την υπογραφή του διατάγματος απαγόρευσης εισόδου στη χώρα σε πολίτες 7 χωρών.


Ο γεννημένος στην Αυστρία ηθοποιός και πρώην κυβερνήσης της Καλιφόρνια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το διάταγμα κάνει τις ΗΠΑ να φαίνονται ηλίθιες.

«Νομίζω ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι υπήρξε κακός έλεγχος του διατάγματος», είπε στο Extra. «Αν το περνούσαν από τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Εθνικής Ασφάλειας, το μελετούσαν δικηγόροι και του έδιναν λίγο χρόνο θα γινόταν με τον σωστό τρόπο», είπε.

Αν και, όπως είπε ο Σβαρτσενέγκερ, κατανοεί την ανάγκη να μείνουν τρομοκράτες μακριά από τη χώρα, πρόσθεσε ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να γίνει αυτό, σχολιάζοντας ότι η διοίκηση Τραμπ βιάστηκε με αυτό το διάταγμα.



«Το να απαγορεύεις την είσοδο σε ανθρώπους που έχουν πράσινη κάρτα, οι οποίοι έχουν δηλαδή την άδεια να εργαστούν εδώ... Ημουν στη θέση τους. Είναι τρελό, τρελό και μας κάνει να φαινόμαστε ηλίθιοι όταν ο Λευκός Οίκος είναι κακά προετοιμασμένος για να εφαρμόσει αυτό το διάταγμα», είπε ο ηθοποιός που μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1968, στα 21 του χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις