Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Πονηρός ο «βλάχος» – πώς η Ryanair πετάει την μπάλα στην εξέδρα…

Είμαι από αυτούς που στηλιτεύουν τις επιλογές της κυβέρνησης με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με την υπερφορολόγηση και την αύξηση του μέσου κόστους ζωής για όλους μας. 

Όπως όμως δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη την κυβερνητική κοροϊδία, άλλο τόσο δεν μπορώ να μισήσω το …κουτόχορτο που μου σερβίρουν κάποιοι επίδοξοι σωτήρες του ελληνικού τουρισμού…
Αναφέρομαι ξεκάθαρα στον David O’ Brien, το «αφεντικό» της Ryanair στην Ελλάδα, που ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε είπε σήμερα ότι θα προβεί σε μείωση της κίνησης στην Αθήνα κατά 22%, εξαιτίας των καθυστερήσεων των έργων ολοκλήρωσης στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και των αναπάντητων αναπτυξιακών προτάσεων της από πλευράς κυβέρνησης. Τώρα το πώς συνδέονται τα έργα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με τη μείωση στην κίνηση της Αθήνας, μόνο η Rynair μπορεί να το εξηγήσει… 


Ή μάλλον τα μαθηματικά: Ο λόγος που προφασίζεται ο Ιρλανδός τα περί καθυστερήσεων σε έργα και κυβερνητικές προτάσεις είναι γιατί δεν του βγαίνει πια η μπίζνα με την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%. Έχοντας βασίσει την προσέλκυση πελατών της με τιμές κράχτες – κάτι 19,90€ Αθήνα-Θεσσαλονίκη, που ενίοτε μπορεί να γίνουν και 9.90€- με την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% έπαψε πια να βγαίνει η εξίσωση… Οπότε για όλα φταίνε οι καθυστερήσεις στα έργα της Θεσσαλονίκης (πιο πιστευτό θα ήταν να έλεγε ότι φταίει το ανύπαρκτο …μετρό Θεσσαλονίκης!)

Ξαναλέω, κακώς η κυβέρνηση εξαντλεί σε κάθε καταναλωτικό αγαθό ή υπηρεσία, την φορομπηχτική της πολιτική. Αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από αυτό, ας έχουμε την ειλικρίνεια να λέμε την αλήθεια.
ΥΓ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ -100% ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ. ΤΗΝ «ΚΟΒΟΥΜΕ» ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ; ΕΤΣΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΓΧΩΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ MR. RYAN-BRIΕN; ME «ΚΑΝΟΝΙΕΣ»?
Κ. Παπαδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις