Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Επιλέξτε την Εικόνα που θα Αποκαλύψει τον Δρόμο για την Καρδιά σας

Επιλέξτε την Εικόνα που θα Αποκαλύψει τον Δρόμο για την Καρδιά σας
Βλέπετε μια εικόνα με 4 δρόμους.

Ποιόν από αυτούς θα επιλέξετε;
Ο δρόμος που θα σας προσελκύσει αποκαλύπτει πολλά για τη συναισθηματική σας κατάσταση και δείχνει τον τρόπο που μπορεί κάποιος να φτάσει στην καρδιά σας!
Ποιά από τις τέσσερις αυτές φωτογραφίες σας αρέσει περισσότερο και τί σημαίνει για εσάς;


Δείτε τα αποτελέσματα:


Εικόνα #1 : Καλοσύνη & Συμπόνια
Ο δρόμος προς την καρδιά σας είναι στρωμένος με καλοσύνη και συμπόνια. Δεν μπορείτε να ανεχθείτε τους κακόβουλους ή άσπλαχνους ανθρώπους. Εάν πρόκειται να είστε με κάποιον, πρέπει να είναι γλυκός και ενσυναισθητικός.
Σας αρέσει κάποιος που σκέφτεται τους άλλους και παραμερίζει τις προτεραιότητές του για να κάνει κάποιον άλλο ευτυχισμένο. Βρείτε ένα πρόσωπο σαν αυτό και εσείς οι δυο θα είστε ευτυχισμένοι μαζί για πάντα.
Εικόνα #2 : Ζεστασιά & Σεξουαλικότητα
Ο δρόμος προς την καρδιά σας είναι στρωμένος με ζεστασιά και σεξουαλικότητα. Δεν μπορείτε να ανεχθείτε τους ανθρώπους που είναι ψυχροί και απόμακροι. Εάν πρόκειται να είστε με κάποιον, πρέπει να είναι ανοιχτός με τα αισθήματά του και τον αισθησιασμό του.
Σας αρέσει κάποιος που είναι σε θέση να παρηγορήσει τους άλλους, και μισείτε το βαρετό σεξ! Βρείτε έναν σύντροφο σαν κι εσάς και εσείς οι δυο θα είστε ευτυχισμένοι μαζί για πάντα.
Εικόνα #3: Ενδιαφέρον & Προσοχή
Ο δρόμος προς την καρδιά σας είναι στρωμένος με ενδιαφέρον και προσοχή. Δεν μπορείτε να ανεχθείτε τους ανθρώπους που είναι σκληροί ή απόμακροι. Εάν πρόκειται να είστε με κάποιον, πρέπει να είναι απολύτως αφοσιωμένος σε σας.
Σας αρέσει κάποιος που νοιάζεται αρκετά για να σας δώσει προσοχή και να σας κακομάθει λίγο. Βρείτε έναν άνθρωπο σαν αυτόν και εσείς οι δυο θα είστε ευτυχισμένοι μαζί για πάντα.
Εικόνα #4 : Ειλικρίνεια & Ακεραιότητα
Ο δρόμος προς την καρδιά σας είναι στρωμένος με ειλικρίνεια και ακεραιότητα. Δεν μπορείτε να ανεχτείτε τους ψεύτες. Αν κάποιος πρόκειται να είναι μαζί σας, πρέπει να είναι 100% ανοικτός και ειλικρινής.
Λατρεύετε επίσης τους ανθρώπους με ακεραιότητα – ανθρώπους με καλή ηθική και αξίες που ευθυγραμμίζονται με τις δικές σας. Βρείτε ένα άτομο σαν εσάς και οι δυο σας θα είστε ευτυχισμένοι μαζί για πάντα.
Πηγή: Marva – Truelife.gr μέσω awakengr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις