Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Συναγερμός σε αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης - Απαγορεύτηκαν όλες οι πτήσεις

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Νιούαρκ Λίμπερτι των ΗΠΑ μετά από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους.


Τις πληροφορίες μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης και αφορούν σε μια «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ.

Το αεροδρόμιο έχει εκκενωθεί.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο πιλότος ενός αεροσκάφους ανέφερε πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημα του αεροσκάφους και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο με σκασμένο το ελαστικό του ενός τροχού του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με το NBC CONNECTICUT, το οποίο επικαλείται το πρακτορείο, όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και δεν υπάρχουν τραυματίες ανάμεσά τους.

«Εξαιτίας μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης, δεν υπάρχουν αυτή την ώρα αφίξεις και αναχωρήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Νιούαρκ», αναφέρει η διοίκηση του αεροδρομίου στο Twitter.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις