Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Τι Συμβαίνει σε Μία Παχουλή Γυναίκα, όταν Βγαίνει στην Παραλία με Μαγιό

Μερικές πληθωρικές γυναίκες μπορεί να προτιμήσουν να μην φορέσουν μαγιό λόγω της σημερινής σκληρής κοινωνίας.

Όμως, μια αξιοθαύμαστη γυναίκα περιγράφει τι συνέβη όταν φόρεσε ένα μπικίνι στην παραλία και τις μικτές αντιδράσεις του κοινού.
Η Marie Southard Ospina γράφει την εμπειρία της όταν φόρεσε ένα μπικίνι σε παραλία της Ισπανίας. Ήθελε να δει πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος αν περνούσε μπροστά τους.
Εμπνευσμένη από μια γυναίκα που μοιράστηκε την εμπειρία της φορώντας ένα μπικίνι στην παραλία, η Ospina αποφάσισε ότι ήθελε να μάθει από πρώτο χέρι πώς θα ήταν.
«Ποτέ δεν φορούσα μπικίνι, ακόμη και όταν ήμουν στα καλύτερά μου στο λύκειο ή όταν ήμουν παιδί, φοβόμουν ότι ήμουν ευάλωτη, όπως φοβόμουν να αγοράσω πάρα πολλά εσώρουχα για τον ίδιο λόγο», γράφει η Ospina.
Παρά τους φόβους και τις αβεβαιότητες της, η Ospina φόρεσε το μπικίνι και περίμενε να δει τις αντιδράσεις του κόσμου. Ακολούθησε όλους τους ανθρώπους που γνώρισε και έγραψε ότι έλαβε θετική και αρνητική ανάδραση από όλους τους λουόμενους.

Γράφει ότι οι περισσότερες από τις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσε προς έκπληξή της προέρχονταν από νεότερα ζευγάρια. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνδρες ήταν πάντα οι πρώτοι που καθορίζουν τις συντρόφους τους.
«Τρία νεαρά ζευγάρια συνολικά με χλεύασαν και οι άντρες ενημέρωναν τις κοπέλες για την παρουσία μου», γράφει η Ospina.
Η Ospina γράφει ότι νομίζει ότι οι γυναίκες δε θα την είχαν παρατηρήσει καν εάν οι σύντροφοί τους δεν τις είχαν ενημερώσει. «Είναι λες και οι άνδρες προσβάλλονται τόσο εύκολα», γράφει η Ospina.
Ενώ τα πιο νεαρά ζευγάρια φαινόταν να είναι τα πιο θαρραλέα, τα πιο μεγάλα ζευγάρια, από την άλλη πλευρά, φάνηκαν πιο ενθαρρυντικά και ευγενικά. «Μου έδωσαν την ελπίδα ότι οι άνθρωποι θα ξεπεράσουν τη μισαλλοδοξία τους», γράφει η Ospina.
Ωστόσο, αντιμετώπισε μια άτυχη συνάντηση με έναν μεσήλικα που ταξίδευε με την οικογένειά του. Άκουσε τον άντρα να την αποκαλεί υποτιμητικά και παρόλο που η προσβολή ήταν ήδη αρκετά οδυνηρή, το γεγονός ότι είχε διδάξει τα παιδιά του να είναι αγενή για τους άλλους ήταν πιο ενοχλητικό.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι υπάρχει περιθωριοποίηση για τους παχουλούς, καθώς και οποιαδήποτε άλλη φοβία που στρέφεται εναντίον ομάδων ανθρώπων, είναι μια μαθησιακή συμπεριφορά, αλλά όταν το είδα σε δράση, ήμουν εντελώς απροετοίμαστη,»γράφει η Ospina.
Η Ospina γράφει ότι ήρθε αντιμέτωπη και με γυναικείες παρέες. Άκουσε κάποιες από αυτές να λέει, «Δείτε την χοντρή».
Προς έκπληξη της Ospina, συνάντησε και άλλες μεγάλες γυναίκες, οι οποίες φορούσαν μπικίνι. «Έχουμε ειδωθεί πολλές φορές και χαμογελάσαμε, και η αλληλεγγύη μεταξύ των γυναικών είναι σημαντική, ειδικά αν γνωρίζετε μόνο ότι οι γυναίκες ταυτίζονται με αυτό που περνάτε», γράφει η Ospina.
Στο τέλος, η Ospina κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μεταξύ των πολλών ανθρώπων που ήταν στην παραλία την ημέρα που φορούσε το μπικίνι της, λίγοι φάνηκαν να την παρατηρούν.
Η Ospina ενθαρρύνει τις άλλες γυναίκες να φορούν ό, τι θέλουν χωρίς να δίνουν σημασία τι λένε οι άλλοι. Γράφει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κρίνουν γρήγορα ό, τι είναι άγνωστο ή δεν θεωρείται «φυσιολογικό», αλλά ότι μπορούμε να το αλλάξουμε επιλέγοντας να είμαστε ο εαυτός μας.
«Είναι μάλλον η αντίληψή μας και η κατανόησή μας για τον άλλο, το σκοτεινό ή το παράξενο, που πρέπει να αλλάξει, και ο μόνος τρόπος για να το αποδεχτούμε το ασυνήθιστο είναι να το εφαρμόσουμε: «Αν θέλετε να φορέσετε μπικίνι, φορέστε το,» αναφέρει η Ospina.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις