Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... Ένας μαθητής Λυκείου από τα Γιαννιτσά, δίνει ένα μάθημα σε όλη την Ελλάδα, Συγχαρητήρια στον ίδιο... ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Ένας μαθητής Λυκείου από τα Γιαννιτσά, ο Πέτρος Σιγκούδης, μιλάει στο Κοινοβούλιο, στη Βουλή των Εφήβων, και δίνει ένα
μάθημα σε όλη την Ελλάδα, ότι και οι μαθητές έχουν λόγο για τα σοβαρά εθνικά μας θέματα! Συγχαρητήρια στον ίδιο, αλλά πρώτα στους γονείς του και τους καθηγητές του, γιατί αυτοί του ενέπνευσαν την αγάπη για την πατρίδα του, και του έδωσαν να καταλάβει ότι η φιλοπατρία δεν είναι "φασισμός", όπως έχει επιβάλει η κυρίαρχη προπαγάνδα, αλλά είναι αρετή και στολίδι για έναν νέο - και για κάθε άνθρωπο.

Αίσθηση προκαλεί στο διαδίκτυο η ομλία του 17χρονου μαθητή Λυκείου από τα Γιαννιτσά κατά την ΚΔ' Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων.

Ο Πέτρος Σιγκούδης του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών αναφέρθηκε στην ομιλία του προ ολίγων ημερών στη Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι απογοητευμένος που βρίσκομαι στο χώρο που πριν περίπου μισό χρόνο οι Έλληνες βουλευτές ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία δεν συμφωνεί η πλειονότητα. Δεν είμαστε φασίστες, αλλά Έλληνες πατριώτες που αγαπούν όλες τις πατρίδες, όλου του κόσμου. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική», είπε ο μαθητής με τους υπόλοιπους έφηβους βουλευτές να χειροκροτούν.

Δείτε το σχετικό video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις