Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ALERT / EKTAKTO - ΝΕΑ ένταση στη NEKPH ZΩNH: Τούρκοι έποικοι απείλησαν και εξύβρισαν τον Κοινοτάρχη Αυλώνας (BINTEO -EIKONEΣ)

Φραστική επίθεση και απειλές κατά της ζωής του, κατήγγειλε στην Ειρηνευτική Δύναμη Κύπρου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ότι δέχτηκε από Τούρκους εποίκους, ο Κοινοτάρχης Αυλώνας Μενέλαος Σάββας.


Το νέο επεισόδιο έντασης στη Νεκρή Ζώνη στην περιοχή της κοινότητας Ακακίου, φαίνεται να άρχισε όταν Τούρκοι έποικοι μετέβησαν στην περιοχή προκειμένου να καλλιεργήσουν εκτάσεις Ελληνοκύπριων γεωργών. Τότε οι ιδιοκτήτες των τεμαχίων παρανέβησαν για να σταματήσουν την παράνομη ενέργεια, με αποτέλεσμα να προκληθούν αψιμαχίες και να επικρατήσει αναστάτωση.

Στη σκηνή κλήθηκαν άντρες της ΟΥΦΙΚΥΠ που έφτασαν με τρία οχήματα και παρενέβησαν στο επεισόδιο, απομακρύνοντας τους Τούρκους εποίκους

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις