Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ - "ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ - Ενέδρα φιλότουρκων μαχητών σε Ρώσους στρατιώτες – Πληροφορίες για νεκρούς

Η Β.Συρία «τελειώνει» τις σχέσεις Άγκυρας-Μόσχας: Ενέδρα φιλότουρκων μαχητών σε Ρώσους στρατιώτες – Πληροφορίες για νεκρούς

Σύμφωνα με ρωσικό ΜΜΕ και πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις όποιες όπως πάντα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, μαχητές
του αποκαλούμενου Συριακού Εθνικού Στρατού, ο οποίος είναι ουσιαστικά τρομοκρατική ομάδα που υποστηρίζεται από την Τουρκία, φέρονται να επιτέθηκαν στο ρωσικό στρατό στο νοτιοανατολικό τμήμα της συριακής επαρχίας Idlib, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν αρκετοί Ρώσοι στρατιώτες.


Οι φιλότουρκοι μαχητές παρείχαν σχετικές αποδείξεις, όπως φωτογραφίες και βίντεο, αλλά για άγνωστους λόγους, η ανώτατη διοίκηση των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία δεν έχει σχολιάσει ακόμη αυτά γεγονότα, αναφέρει το άρθρο.
Οι μαχητές της φιλοτουρκικής ένωσης Jabhat Watania Tahrir δημοσίευσαν ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει την ενέδρα που έκαναν οι δυνάμεις της στις ρωσικές ειδικές δυνάμεις στην περιοχή του οικισμού Ajaz στην επαρχία Idlib.
Νωρίτερα, οι φιλότουρκοι μαχητές είχαν αναφέρει τις προσπάθειες των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας να πραγματοποιήσουν μια επιχείρηση στην πίσω πλευρά των θέσεων τους απέτυχε.
Το πλησιέστερο παρατηρητήριο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σήμερα βρίσκεται 15 χιλιόμετρα ανατολικά από τον τόπο της φερόμενης ενέδρας, ενώ δίπλα, στην άλλη πλευρά της πρώτης γραμμής, φέρεται να είναι η θέση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και αυτό εξηγεί πολλά εφόσον επιβεβαιωθεί το απίστευτο αυτό γεγονός.

Ως αποδεικτικά στοιχεία, οι φιλότουρκοι μαχητές, εκτός του βίντεο, έδωσαν στην δημοσιότητα και φωτογραφίες με τα φερόμενα στοιχεία των νεκρών Ρώσων στρατιωτών, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων επικοινωνίας, καθώς και εικόνα του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.
Οι σχετικές πληροφορίες έχουν παρουσιαστεί ήδη και στα αραβικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ωστόσο, παρά τις πληροφορίες αυτές, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του υπουργείου άμυνας της ρωσικής ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο μας, ρωσικά και κουρδικά ΜΜΕ δημοσίευσαν πληροφορίες πριν μία εβδομάδα, σύμφωνα με τις οποίες φιλότουρκοι μαχητές πραγματοποίησαν επίθεση κοντά στο ρωσικό στρατιωτικό αρχηγείο στην πόλη Tel Rifaat, ερχόμενοι σε αντίθεση με τις συμφωνίες Άγκυρας και Μόσχας.
Δεδομένων των πληροφοριών που παρέχονται από το κουρδικό δίκτυο Rojava, τα βλήματα έπεσαν κοντά στο ρωσικό στρατιωτικό αρχηγείο, αλλά δεν δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενες υλικές ζημίες ή θύματα.
Όλα αυτά όμως μας βάζουν σε σκέψεις για τα αληθινά σχέδια των Τούρκων στην Συρία, μιας και όπως φαίνεται η Άγκυρα θέλει να διώξει Αμερικανούς και Ρώσους και να μείνει μόνη της στον Βορρά της συριακή επικράτειας, για να «αρμέξει» τις πετρελαιοπηγές της Συρίας με την ησυχία της.
Την ίδια στιγμή άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι Τούρκοι υλοποιούν αλλοίωση του εθνολογικού ιστού της περιοχής με μαζικές δολοφονίες και διώξεις, ενώ σε όλες τις πόλεις που κατέχουν, υλοποιούν αλλαγή των ονομάτων των δρόμων και των τοπικών συμβουλίων, προετοιμάζοντας πιθανή μελλοντική προσάρτηση.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις