Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Συρία: Τζιχαντιστές με γερμανικό APMA Leopard! (video)

Τεράστια ερωτήματα εγείρονται από την αποκάλυψη ότι τζιχαντιστές που συμμετέχουν στην τουρκική εισβολή στη Συρία,
μάχονται με την υποστήριξη γερμανικών τεθωρακισμένων τύπου Leopard.

Σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφόρησης της Ροτζάβα οπτικό υλικό που δημοσιοποιήθηκε από επίσημα κανάλια, δείχνει τζιχαντιστές της οργάνωσης Jaysh-al-Islam να προελαύνουν στην περιοχή του Ρας Αλ Αΐν(Σερεκανίγιε), υποστηριζόμενοι από ένα γερμανικό άμα Lepoard 2A4. Ο συγκεκριμένος τύπος αρμάτων έχει πουληθεί από τη Γερμανία στην Τουρκία, με την προϋπόθεση ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιχειρήσεις που παραβιάζουν τον διεθνή νόμο.

Τον Φεβρουαρίο του 2018, με αφορμή την τουρκική εισβολή στο Αφρίν, δύο εκθέσεις του γερμανικού κοινοβουλίου είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα γερμανικά Leopard δεν είχαν εμπλοκή σε παραβιάσεις του διεθνούς δικαίους.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις