Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί από την αγορά πολίτικο κεμπάπ με σαλμονέλα


Στην ανάκληση συγκεκριμένης παρτίδας πολίτικου κεμπάπ από την αγορά, όπου διαπιστώθηκε η παρουσία σαλμονέλας, προχωρά Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.


Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία: «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΜΠΑΠ ΥΨΗΣΤΟΝ», αριθμού παρτίδας LOT 24319.

Στο συγκεκριμένο δείγμα, με ημερομηνία ανάλωσης 02/09/2020 και ημερομηνία κατάψυξης 02/09/2019 που παράγεται από την εταιρεία «ΜΕΑΤΚΑ ΑΕ», διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν να μην το καταναλώσουν.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις