Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

EKTAKTO: Η κυβέρνηση εμπαίζει σαδιστικά τους Έλληνες: Πήρε πίσω την κατάργηση του SMS

 


Ανανέωση από αρχικό κείμενο: Σε ένα σαδιστικό παιχνίδι με τις ελπίδες των Ελλήνων προχώρησε η ελληνική κυβέρνηση, η οποία αφού διέρρεε μέσω των ενημερωτικών «ναυαρχίδων» της πως τα SMS κυκλοφορίας τελειώνουν από τη Δευτέρα 3 Μαίου, τελικά την πήρε πίσω και τελικά το ανούσιο αυτό μέτρο θα συνεχιστεί μέχρι τις 15 Μαίου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως τα SMS στο 13033 θα συνεχίσουν να υφίστανται και μετά το άνοιγμα της εστίασης. Οι πολίτες θα στέλνουν SMS με αριθμό 6 για τις μετακινήσεις τους σε καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια μετά τη Δευτέρα του Πάσχα στις 3 Μαΐου.

Τα μηνύματα θα καταργηθούν μετά το άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό, ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Επιπλέον ανέφερε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι στις 22:00 έως την Κυριακή του Πάσχα ενώ από τις 3 Μαίου τα καταστήματα εστίασης και καφέ θα κλείνουν το αργότερο στις 22:45

Από αύριο το πρωί επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας

Ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Στην ενημέρωση συμμετέχουν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

Ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει τι μέλει γενέσθαι με το μέτρο των SMS.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις