Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ κ.κ. Πρωθυπουργέ.... Οι χιλιάδες εξαθλιωμένοι εργαζόμενοι του κλάδου μας!

 


Αξιότιμε κ Πρωθυπουργέ,

Εμείς οι εργαζόμενοι στον κλάδο του επισιτισμού-τουρισμού αφού σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι θα θέλαμε να σας

περιγράψουμε σε τι κατάσταση μας έχετε φέρει με τις επιλογές σας και μιας και δεν έχετε χρόνο να συναντηθείτε με τους εκπροσώπους μας θα σας τα πούμε μέσω αυτής της επιστολής!

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Φτάσαμε Ιούλιο και ΕΣΕΙΣ δεν έχετε πληρώσει ακόμα την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 534 ευρώ του μηνός Μαΐου σε όσους έκαναν μονομερή αναστολή σύμβασης!!!
Αλήθεια κ. Μητσοτάκη αν φτάσαμε Ιούλιο κι ακόμα δεν έχουμε πληρωθεί τον Μάιο, τον Ιούνιο ποτέ θα τον πληρωθούμε;

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Σήμερα 30/6/21 ΕΣΕΙΣ σταματάτε το μέτρο της αναστολής σύμβασης χωρίς να μας έχετε ενημερώσει τι θα γίνει με τους εργαζόμενους που δεν θα ανοίξουν οι επιχειρήσεις που δουλεύουν η σ αυτές που θα κλείσουν πρόωρα τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου!

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Σήμερα 30/6/21 δεν στηρίζετε τους εποχικά εργαζόμενους χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης κυρίως στην εστίαση που δεν έχουν βρει δουλειά τους έχετε αφήσει χωρίς εισόδημα από τον Φεβρουάριο του 2021.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Σήμερα 30/6/21 ΕΣΕΙΣ δεν μας έχετε εμφανίσει ακόμα τα ένσημα μας από τις αναστολές σύμβασης του 2020 με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πάρουμε επιδόματα από τον ΕΦΚΑ που δικαιούμαστε, να καταθέσουμε για σύνταξη, να γράψουμε τα παιδιά μας στους παιδικούς σταθμούς και σε κατασκηνώσεις!

Κύριε Πρωθυπουργέ,
ΕΣΕΙΣ διαχωρίζεται τους εργαζόμενους στην εστίαση πλέον σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους διακινδυνεύοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ 534 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ 60 ΗΜΕΡΕΣ!

ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΩΣΤΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ Α.Ε.Π

Με εκτίμηση
Οι χιλιάδες εξαθλιωμένοι εργαζόμενοι του κλάδου μας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις