Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ξεπουλάει η Ρουμανία: Κανείς δεν θέλει να εμβολιαστεί - Δίνει 1,17 εκατ. δόσεις της Pfizer στην Δανία!


 Εκατομμύρια δόσεις εμβολίων έχουν μείνει αδιάθετες

Η Ρουμανία συμφώνησε να πουλήσει 1,17 εκατ. δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech στη Δανία, ανακοίνωσε απόψε η Κοπεγχάγη.

Ο λόγος ότι κανείς στην Ρουμανία δεν θέλει να εμβολιαστεί για ευνόητους λόγους και τα εμβόλια είναι κοντά στο όριο της λήξης τους.

«Μπορούμε να κάνουμε αυτή τη συμφωνία επειδή η Ρουμανία έχει πολύ χαμηλή εσωτερική ζήτηση όσον αφορά τους εμβολιασμούς και κατά συνέπεια θέλει να πουλήσει τα επιπλέον εμβόλια που δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Μάγκνους Χόινικε.

Μόνο το ένα πέμπτο του πληθυσμού (4,47 εκατομμύρια) έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα στην Ρουμανία και η «ζήτηση» πέφτει συνέχεια.

Οι επιφυλάξεις απέναντι στον εμβολιασμό αυξάνονται, αφενός λόγω της δυσπιστίας απέναντι στους κρατικούς θεσμούς και αφετέρου λόγω των συνεχών συμβάντων με παρενέργειες στη χώρα και διεθνώς.

Η Δανία αναμένει ότι τα πρώτα εμβόλια για τον Covid-19 που αγόρασε θα παραδοθούν από τη Ρουμανία εντός της εβδομάδας.

Έτσι στην Ρουμανία που μάλλον διδάσκει Δημοκρατία, δεν υπάρχουν ούτε εκφοβισμοί, ούτε τρομολανγεία, ούτε εξαγορές, ούτε η κυβέρνηση χωρίζει τον κόσμο σε δύο στρατόπεδα, όπως προσπαθεί να κάνει η εδώ.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις