Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Έχει ξεφύγει η Μαντόνα: Αναπαριστά τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε και δείχνει τα οπίσθια της! (φώτο)


 Έχει ξεφύγει η Μαντόνα, καθώς τον τελευταίο καιρό κάνει διαρκώς ενέργειες για να προκαλέσει και να κερδίσει δημοσιότητα. 

Η Μαντόνα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τη τελευταία φωτογράφιση της, καθώς αναπαριστά την σκηνή στο κρεβάτι που βρέθηκε νεκρή η Μέριλιν Μονρόε και μάλιστα στη φωτογραφία είναι γυμνή. 

Στην τελευταία της συνέντευξη στο εξώφυλλό του V Magazine, η 63χρονη βασίλισσα της ποπ ποζάρει μπρούμυτα σε ένα στρώμα αποκαλύπτοντας τα οπίσθιά της, ενώ σε μια άλλη λήψη, διακρίνονται συνταγογραφούμενα χάπια στο κομοδίνο δίπλα της. Υπενθυμίζεται ότι η Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Μπρέντγουντ στην Καλιφόρνια το 1962 και λέγεται ότι είχε πάρει υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών το προηγούμενο βράδυ.

Μάλιστα, μια φωτογραφία της σκηνής του κρεβατιού όπου βρέθηκε νεκρή, μοιάζει τρομερά με το σκηνικό που δημιούργησε ο φωτογράφος Steven Klein με τους πιστούς θαυμαστές της Μαντόνα να σπεύδουν να την χαρακτηρίσουν «κακόγουστη». «Για κάποιο νοσηρό και απόκοσμο λόγο, η Μαντόνα αποφάσισε να αναδημιουργήσει το κρεβάτι του θανάτου της Μέριλιν Μονρόε» έγραψε στο Twitter, ο ειδικός της ποπ κουλτούρας Μάικ Σίνγκτον. Πολλοί απάντησαν, γράφοντας: «Αηδιαστικό και ακατάλληλο» ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Αυτό μου προκαλεί αηδία. Είναι πολύ κακόγουστο».

Ποιο ήταν το σκεπτικό του φωτογράφου

Ο φωτογράφος πάντως, είπε ότι εμπνεύστηκε από το «The Last Sitting» του Μπερτ Στερν, η οποία πιστεύεται ότι ήταν η τελευταία φωτογράφηση της Μέριλιν Μονρόε, έξι εβδομάδες πριν από το θάνατό της στις 4 Αυγούστου 1962.

Σε δελτίο Τύπου για την φωτογράφηση της Μαντόνα, ο Steven Klein ανέφερε: «Δεν μας ενδιέφερε να αναδημιουργήσουμε ακριβώς τις εικόνες, αλλά το πιο σημαντικό για εμάς, ήταν να εξερευνήσουμε τη σχέση μεταξύ φωτογράφου και θέματος. Τόσο η φιλία όσο και η καλλιτεχνική διαδικασία και πώς η τέχνη μπορεί να μιμηθεί τη ζωή και το αντίστροφο. Όταν έστειλα στη Μαντόνα τις φωτογραφίες, την μαγνήτισε η ευθραυστότητα της Μέριλιν εκείνη τη στιγμή της ζωής της, Αποφασίσαμε να βρούμε μια σουίτα ξενοδοχείου και να προσπαθήσουμε να απαθανατίσουμε τη σχέση ανάμεσα σε μία σταρ και την κάμερα, το μυστήριο και την μαγεία αυτής της δημιουργικής συνεργασίας».

Η Μαντόνα πρωταγωνιστεί σε τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα. Σε ένα εξ αυτών ποζάρει γυμνή σε ένα άστρωτο κρεβάτι, με το πρόσωπό της να μην κοιτάζει στην κάμερα. Στο συγκεκριμένο πλάνο, η βασίλισσα της ποπ φορά μόνο ένα διχτυωτό καλσόν, διαμάντια, μακριά γάντια και γόβες στιλέτο Christian Louboutin.

Οι άλλες τρεις λήψεις για το εξώφυλλο, παρουσιάζουν κοντινά πλάνα της Μαντόνα, με ένα στο οποίο δαγκώνει μια σειρά από μαργαριτάρια, σε ένα άλλο να γλείφει ένα κολιέ και να ποζάρει προφίλ με ένα γούνινο παλτό. Σε όλες επίσης τις φωτογραφίες, έχει το χαρακτηριστικό πλατινέ μαλλί της Μέριλιν Μονρόε.

Τι είπε για την ηλικία της

Όσο για τη συνέντευξη, η Μαντόνα - η οποία σοκάρει τον τελευταίο καιρό με τις εμφανίσεις της - αναφέρθηκε για την ηλικία της και το γεγονός πως παραμένει αγέρaστη ακόμη και μετά από τέσσερις δεκαετίες στη μουσική σκηνή. «Δεν σκέφτομαι καν την ηλικία μου, για να σου πω την αλήθεια. Απλώς συνεχίζω» είπε. «Ακόμη και όταν έκανα ολόκληρη την περιοδεία μου (το Madame X) με αφόρητους πόνους, δεν μου είχε μείνει χόνδρος στο δεξί ισχίο και όλοι έλεγαν: ‘Πρέπει να σταματήσεις, πρέπει να σταματήσεις’. Εγώ είπα: ‘Όχι, δε θα σταματήσω. Θα συνεχίσω μέχρι τέλους»’».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις