Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Πλασιέ εμβολίων: Θα «χτυπούν» τις πόρτες και θα στέλνουν SMS σε ανεμβολίαστους για να τους πείσουν να «τρυπηθούν»


 Σαν πλασιέ εμβολίων αναμένεται να λειτουργήσει η κυβέρνηση, καθώς προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού. 

Αφού η υποχρεωτικότητα και οι πιέσεις δεν είχαν αποτέλεσμα, αφού ελάχιστοι πολίτες σπεύδουν πλέον για να εμβολιαστούν η κυβέρνηση επιστρατεύει το επιθετικό marketing. Όπως είπε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης θα στέλνονται SMS στους ανεμβολίαστους για να τους «θυμίσουν» ότι πρέπει να εμβολιαστούν, ενώ ο καθηγητής πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης έριξε στο τραπέζι και μια ακόμη πρόταση, το να πηγαίνουν γιατροί στα σπίτια των ανεμβολίαστων για να τους πείσουν να εμβολιαστούν. 

«Θα υπάρξει επιπλέον καμπάνια, ενώ αναμένεται η καθημερινή αποστολή SMS στους ανεμβολίαστους προκειμένου το υπουργείο Υγείας να τους υπενθυμίζει την αναγκαιότητα του εμβολιασμού», είπε χαρακτηριστικά ο Θ.Πλεύρης. Τα…ηλεκτρονικής μορφής ραβασάκια του κράτους θα στέλνονται πιθανότατα σε εβδομαδιαία βάση, «πρεσάροντας» ακόμη περισσότερο τα εκατομμύρια των ανεμβολίαστων πολιτών.

Σημειώνεται πως δεν πρόκειται για μηνύματα που λάμβαναν οι πολίτες κατά τους πρώτους μήνες των εμβολιασμών για τα ραντεβού, αλλά για sms ενημέρωσης για το πόσο…ασφαλή είναι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού! Οι αριθμοί των κινητών θα αντληθούν από τους πολίτες που έχουν εγγραφεί στην άυλη συνταγογράφηση. 

Από την πλευρά του ο Ν.Τζανάκης είπε «πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιάσουμε τους άνω των 80, ένα 30% αυτών είναι ανεμβολίαστοι» και συνέχισε με τ' ότι πρέπει «να εντοπιστούν με τα στοιχεία τους και να σταλούν στα σπίτια τους γιατροί ώστε να συζητήσουν μαζί τους και να δουν τι τους έχει κάνει να μην εμβολιαστούν».

«Εάν σαν κοινωνία θέλουμε να μην χάσουμε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους εμβολιάσουμε», υπογράμμισε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις