Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Ποια είναι η εθελόντρια που τραγούδησε στη φάλαινα για να την κρατήσει στη ζωή


 Η εθελόντρια Τάνια Δράκου μετέχει στην ομάδα της All For Blue organization και συγκίνησε όταν άρχισε να τραγουδά στο νεαρό «ζιφιό», που ονόμασαν Σωτήρη - Φοιτήτρια βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκπαιδεύτρια καταδύσεων, λατρεύει τη θάλασσα

«Συνέχισε να πολεμάς μικρέ μου και θα τα καταφέρεις! Πιστεύω σε εσένα με όλη μου την καρδιά. Είσαι δυνατός, είσαι μαχητής!». Είναι η ανάρτηση της Τάνιας Δράκου, της εθελόντριας που συγκίνησε όταν άρχισε να τραγουδά στη φάλαινα που ξεβράστηκε χθες στα ρηχά του Αλίμου.

Η φάλαινα προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση ομάδων διάσωσης, εθελοντών αλλά και του Λιμενικού, που προσπάθησαν να την κρατήσουν τη ζωή.

Συγκίνηση προκάλεσε η εικόνα της Τάνιας Δράκου, που σε βίντεο της ομάδας All For Blue organization βρέθηκε δίπλα στον «Σωτήρη» όπως ονόμασαν τη φάλαινα, κι άρχισε να του τραγουδά, για να το βοηθήσει.

«Τάνια, θες να κάνεις κάτι να περάσει το ζώο τις ώρες αυτές όσο πιο ευχάριστα γίνεται;» Και η εθελόντρια έτσι απλά άρχισε να του τραγουδάει… ανέφερε στην ανάρτησή της στο facebook η Κατερίνα Τοπούζογλου ανεβάζοντας το βίντεο με τη νεαρή Τάνια.

«Ακόμα να πιστέψω ότι αυτό το πανέμορφο πλάσμα ανταποκρίθηκε στο τραγούδι μου. Είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τραγούδησα σε μια φάλαινα σήμερα. Εκείνη την στιγμή δεν ένιωθα το κρύο, παρά μόνο αγάπη και συγκίνηση για αυτό το υπέροχο πλάσμα που είχα την τιμή να γνωρίσω. Ελπίζω να σε βοηθήσαμε και να ένιωσες την αγάπη που νιώθουμε για εσένα», έγραψε η κοπέλα.


Η Τάνια Δράκου ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό, ενώ η ομάδα της έχει βοηθήσει σημαντικά στον βυθό της θάλασσας αλλά και στον καθαρισμό δεκάδων παραλιών.


Η ίδια μάλλον θεωρεί τον εαυτό της ως «κορίτσι του καρχαρία», αφού στο Instagram έχει nickname «sharkgirltania». Στο προφίλ της δηλώνει φοιτήτρια βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκπαιδεύτρια καταδύσεων, ενώ κάνει και ελεύθερες καταδύσεις. Επίσης, αγαπά τη φωτογραφία, ενώ δείχνει να προτιμά ιδιαίτερα τον βυθό της θάλασσας.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις