Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Και νέα σύλληψη γυναίκας που έκανε τηλεφωνικές απάτες στην Λάρισα


 Επ' αυτοφόρω έπιασε την δράστιδα η Ελληνική Αστυνομία

Δεν έχει τέλος η δράση των κυκλωμάτων απατεώνων που επικοινωνούν τηλεφωνικά με ηλικιωμένους πολίτες στη Λάρισα και τους αποσπούν μεγάλα ποσά με το πρόσχημα ότι συγγενείς τους

έχουν άμεση ανάγκη για χειρουργική επέμβαση. Άλλη μια αλλοδαπή συνελήφθη την στιγμή που πήγαινε να παραλάβει χρήματα από έναν κάδο απορριμμάτων.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ένας άγνωστος τηλεφώνησε σε μια γυναίκα, της συστήθηκε ως γιατρός του νοσοκομείου της πόλης και την έπεισε για το υποτιθέμενο χειρουργείο, ζητώντας της να πληρώσει το ποσό των 50.000 ευρώ. Η γυναίκα είχε μόνο 3.000 ευρώ και ο «μαϊμού» γιατρός της υπέδειξε να τα τοποθετήσει σε μια σακούλα και να την αφήσει κάτω από έναν κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι της. Όμως, μόλις η γυναίκα άφησε τα χρήματα, ενημερώθηκε από τον συγγενή της ότι ήταν καλά και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Άνδρες της Ασφάλειας πρόλαβαν να φτάσουν στον κάδο πριν εμφανιστεί η «εισπράκτορας» των απατεώνων κι έτσι την έπιασαν στα πράσα την στιγμή που έπαιρνε την σακούλα με τα χρήματα. Στην κατοχή της και στο σπίτι της κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 4.830 ευρώ, τρεις χρυσές λίρες, διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά που αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών ώστε να εντοπιστούν οι συνεργοί της Βουλγάρας.

Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, νωρίτερα η σπείρα είχε ζητήσει 50.000 ευρώ και από άλλη μια κάτοικο της Λάρισας, δήθεν για να χειρουργηθεί ο τραυματισμένος γιος της, όμως εκείνη δεν «τσίμπησε» το δόλωμα! Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με την δικογραφία η οποία σχηματίστηκε και σε βάρος του άγνωστου, μέχρι στιγμής, συνεργού της, για απάτη και απόπειρα απάτης.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις