Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Tην απήγαγε Eπειδή αρνήθηκε να τον παντρευτεί – BINTEO NTOKOYMENTO


 Συγκλονίζει το βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της απαγωγής μιας 18χρονης από έναν άνδρα στη Ρωσία, επειδή αρνήθηκε να τον παντρευτεί.

Στο βίντεο φαίνονται τρεις άνδρες να απομακρύνουν την Bella Ravoyan από μια πολυκατοικία στην πόλη Tambov και να την βάζουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο που την μετέφερε στην περιοχή Nizhny Novgorod, σύμφωνα με το East2West.

Οι απαγωγείς της έχουν αναγνωριστεί από την αστυνομία. Πρόκειται για τον 20χρονο Amik Shamoyan, δηλαδή τον άνδρα που η 18χρονη απέρριψε, τον πατέρα του και τον αδελφό του.

«Ο Amik ήταν ερωτευμένος με αυτό το κορίτσι και την απήγαγαν», φέρεται να είπε ένας γνωστός τους στην τοπική εφημερίδα gazeta.

«Ο πατέρας της Μπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και το κορίτσι επέστρεψε σπίτι. Ο Amik παραδόθηκε στην αστυνομία», πρόσθεσε.

Ο 20χρονος ομολόγησε την απαγωγή, σύμφωνα με το East2West. Ο πατέρας του και ο αδελφός του αναζητούνται.

Ένα άλλο βίντεο φέρεται να δείχνει τον έξαλλο πατέρα της 18χρονης να μεταβαίνει σε μια καφετέρια που ανήκει στην οικογένεια των φερόμενων απαγωγέων,  κρατώντας ένα όπλο.

απαγωγή Ρωσία γάμος

Και οι τρεις άνδρες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 12 χρόνια, εάν καταδικαστούν.

Η απαγωγή περιγράφεται από ορισμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως «κλοπή της νύφης», που αποτελεί ένα μεσαιωνικό έθιμο το οποίο εξακολουθεί να υπάρχει σε κάποιες περιοχές της χώρας.

Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι ο 20χρονος και η 18χρονη έχουν συγγένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις