Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Πέραμα: Σοκάρει η περιγραφή της Mητέρας της 6χρονης – «Είδα την Kόρη μου ξαπλωμένη και EKEINON να την χαϊδεύει» «Είδα Mέσα στο συρτάρι του γραφείου του ένα όπλο»


 Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 43χρονος που φέρεται να ασέλγησε στην 6χρονη κόρη της φίλης του στο Πέραμα. Η μητέρα της μικρής μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου και περιέγραψε όσα έγιναν την ημέρα που έπιασε τον άνδρα «να χαϊδεύει» την κόρη της.

«Τον γνωρίζω πέντε χρόνια. Κάναμε πολύ κολλητή παρέα. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Εκείνες τις ημέρες είχα την κορούλα μου με πυρετό. Γυρνώντας από το ΙΚΑ, η κόρη μου μου είπε να σταματήσουμε στο μαγαζί του, μιας και το σπίτι μας είναι κοντά. Καθίσαμε και του ζήτησα κάποια στιγμή ένα θερμόμετρο για να δω αν έχει πυρετό το παιδί και να φύγουμε για το σπίτι. Πήρε το παιδί αγκαλιά και μου είπε “εντάξει, παιδί μου, θα βάλω εγώ θερμόμετρο στο παιδί” και το πήρε μαζί του στην αποθήκη. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη».

Η ίδια συνέχισε πως μιλούσε στο τηλέφωνο με μια ξαδέλφη της και μετά από δύο λεπτά, τα οποία χρονομέτρησε λόγω του θερμόμετρου, μπήκε στην αποθήκη. «Πήγα στην αποθήκη, είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει. Ήταν χάιδεμα ακατάλληλο για παιδί, ήταν σεξουαλική παρενόχληση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είδα στο συρτάρι του όπλο»

«Ταράχτηκα, γιατί είδα μέσα στο συρτάρι του γραφείου του ένα όπλο. Κοπάνησα το πόδι μου με δύναμη και μπήκα μέσα. Μίλησα στην κόρη μου και δεν απαντούσε. Αυτός σήκωσε τα χέρια ψηλά και μου είπε “το θερμόμετρο ψάχνω, τι έπαθες και ταράχτηκες;“. Του είπα ότι “το παιδί μου ψήνεται στον πυρετό και πρέπει να το πάρω και να φύγουμε” ως δικαιολογία για να μπορέσουμε να φύγουμε», σημείωσε η μητέρα της 6χρονης.

Συνέχισε αναφέροντας ότι δεν έκανε αμέσως καταγγελία, επειδή: «Περίμενα την μητέρα μου, για να σχολάσει ο πατριός μου από την δουλειά, για να πάμε να τον καταγγείλω. Το παιδί ήταν ταραγμένο και μου είπε “μαμά, με έπιανε σε σημεία που δεν κάνει“».

«Δεν με έχει ενημερώσει κανείς αστυνομικός, με κατηγορούν για συνένοχο. Σας ορκίζομαι ότι ποτέ δεν μου είχε δώσει δικαιώματα, αλλιώς δεν θα το πήγαινα το παιδί. Είμαι μια μητέρα που μεγαλώνω το παιδί μόνη μου και την έχω συνέχεια μαζί μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις