Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

AKOMA ENA ΣΚΑΝΔΑΛΟ; Τέλος στη ζωή του έβαλε ο πρόεδρος της Singular Logic Μιχάλης Καριώτογλου

 

31 Μαρ 2018

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν αυτό που οδήγησε τον πρόεδρο της εταιρίας Singular Logic Μιχάλη Καριώτογλου (φωτό) στην αυτοκτονία. (ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ;) Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος επιχειρηματίας αυτοπυροβολήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Στο άκουσμα του πυροβολισμού, τα μέλη της οικογένειάς του, που βρίσκονταν στο σπίτι, έσπευσαν πανικόβλητα στο δωμάτιο για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί, όμως ήταν ήδη αργά: Η σφαίρα, που καρφώθηκε στο κεφάλι του αυτόχειρα, έκοψε για πάντα το νήμα της ζωής του…

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιδρυτικό μέλος της Singular αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες σοβαρό πρόβλημα υγείας, γεγονός που είχε επηρεάσει βαθύτατα την ψυχολογία του. Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του, η ασθένεια τον είχε μετατρέψει σε σκιά του εαυτού του, με τα σημάδια της κατάθλιψης να είναι πλέον εμφανή.

Κανείς, ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και πρόεδρος της εταιρίας που θεωρείται πρωτοπόρος στον χώρο του λογισμικού στη χώρα μας θα έπαιρνε αυτή την απόφαση. Ομως, το πρόβλημα υγείας που τον βασάνιζε φέρεται ότι ήταν τελικά ο λόγος που όπλισε το χέρι του, οδηγώντας τον στο απονενοημένο διάβημα, το οποίο βύθισε στο πένθος τα συγγενικά και τα φιλικά πρόσωπά του, αλλά και όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του.

Ο Μιχάλης Καριώτογλου, με σπουδές στον κλάδο της Πληροφορικής, υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρίας Singular A.E. από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρίας, διατελώντας διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και διευθυντής Ερευνας και Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις