Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

«Αρκεί η κατάλληλη συχνότητα»! Ελέγχοντας το μυαλό και τα συναισθήματα – Άγριες καταστάσεις, vid - Ο Λιακόπουλος δικαιώνεται για ακόμα μία φορά.. Αν αυτά γίνονταν παλιά, φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν σήμερα...


 Ο Dr Nick Begich διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα στην επιστήμη και την πολιτική για το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του.

Έλαβε διδακτορικό στην παραδοσιακή ιατρική από το Open International University for Complimentary Medicines τον Νοέμβριο του 2004. Ο Δρ. Begich είναι ο μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού βουλευτή Nick Begich Sr. και της πολιτικής ακτιβίστριας Pegge Begich!

Σε παλαιότερό του βίντεο αναφέρει:

«Από τις αρχές της δεκαετίας του ’60 είχαμε κατασχέσει μια συσκευή. Αυτό έγινε στην πραγματικότητα την εποχή του Βιετνάμ. Κατασχέσαμε μια ρωσική συσκευή αποκαλούμενη μηχανή LIDA, η οποία στη πραγματικότητα εξετάστηκε από έναν τύπο ονόματι Ross Adey, έναν από τους κορυφαίους ερευνητές του στρατού.

Την εξέτασε και χρησιμοποιούνταν για να θέτει στρατιωτικούς αιχμαλώτους πολέμου σε καταστάσεις που μοιάζουν με έκσταση χρησιμοποιώντας φώτα που τρεμοπαίζουν, ήχο και ταλαντώσεις ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, έτσι ώστε να φτάσεις σε μια πολύ χαλαρή κατάσταση, σε μια κατάσταση όπου θα μπορούσαν να αντλήσουν μυστικές πληροφορίες πολύ πιο αποτελεσματικά από εσάς.

Και αυτός έγινε ένας εντελώς νέος τομέας ανάλυσης για τους τεχνολόγους του στρατού σε αυτή τη χώρα, σκεπτόμενοι ότι ίσως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ηλεκτρομαγνητικά πεδία για να χειραγωγήσουμε το τι συμβαίνει στον εγκέφαλο.

(…)

Αυτό που έκαναν εκείνη την εποχή στην δεκαετία του ’60 ήταν ότι εμφύτευαν κυκλώματα και τα διέγειραν με ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων.

Το μόνο που έπρεπε να μάθετε ήταν πως να ρυθμίσετε την κατάλληλη συχνότητα. Ο εγκέφαλος θα την διέκρινε και θα μπορούσε να αλλάξει συμπεριφορά».

Όσα δηλαδή έχει αποκαλύψει ο Λιακόπουλος εδώ και χρόνια, τώρα έρχονται στην φόρα με παλιά και καινούρια βίντεο!!!

Η ερώτηση που εύλογα τίθεται είναι: Αν αυτά γίνονται πριν τόσα χρόνια τι μπορεί να συμβεί σήμερα (ΕΔΩ);;;;;;;;;

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις