Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Νέα σύλληψη τράπερ: Ο N.O.E προσπαθούσε να κλέψει βαλίτσες επιβατών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Καλείται να εξηγήσει τα όσα έκανε και φαίνονται στο οπτικό υλικό από τις κάμερες


 Ο τράπερ Ν.Ο.Ε ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς διαπιστώθηκε ότι προσπαθούσε να κλέψει δύο βαλίτσες επιβατών.

Πλέον δημιουργείται εύλογη απορία ως προς το τι συμβαίνει με τους τράπερ, των οποίων τους στίχους δυστυχώς ακούει τα τελευταία χρόνια η νεολαία με τα γνωστά αποτελέσματα.

Η εγκληματικότητα ανηλίκων έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Οι κινήσεις του όμως καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας και ο νεαρός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Πλέον καλείται να εξηγήσει τα όσα έκανε και τα όσα δείχνει το οπτικό υλικό, με τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τράπερ εργάζεται στον αερολιμένα των Σπάτων, σε εταιρεία με αντικείμενο τις μεταφορές αποσκευών και όπως διαπιστώθηκε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έβαλε χθες Κυριακή 4 Φεβρουαρίου δύο βαλίτσες σε καρότσι, με σκοπό να τις αφαιρέσει.

Τις σκέπασε, με προφανή σκοπό να τις κλέψει. Όμως τα «ηλεκτρονικά μάτια» της ασφάλειας τον τσάκωσαν και έτσι ο μακρυχέρης τράπερ συνελήφθη για απόπειρα κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις