Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό πείραμα! Αυτό φέρονται να κάνουν Αμερικανοί επιστήμονες σε Ουκρανούς - Τι ισχυρίζονται ρωσικά MME

 


Αμερικανοί επιστήμονες δοκιμάζουν ισχυρά ψυχοφάρμακα σε κατοίκους της Ουκρανίας. Ένα βιοεργαστήριο στην περιοχή Ivano-Frankivsk άνοιξε μια εταιρεία που ελέγχεται από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το κανάλι Mash Telegram, το οποίο επικαλείται η Pravda, δίκτυο ιδιωτικών αμερικανικών ερευνητικών εργαστηρίων, διεξάγει αυτήν έρευνα στην Ουκρανία. Η εταιρεία άνοιξε ένα εργαστήριο το 2023 στο νοσοκομείο στο χωριό Delyatin στην Ουκρανία, όπου Αμερικανοί και Ουκρανοί ειδικοί δοκιμάζουν ψυχοφάρμακα σε ασθενείς για να μελετήσουν την επίδραση των δόσεων τους στο ανθρώπινο σώμα.

Οι συμμετέχοντες στο πείραμα λαμβάνουν επίσης κλοζαπίνη, ένα αντιψυχωσικό φάρμακο. Χρησιμοποιείται για τον περιορισμό των παροξύνσεων της σχιζοφρένειας. Ιατροί ειδικοί εξετάζουν τους ασθενείς, συλλέγουν βιολογικά υλικά και τα στέλνουν στην αμερικανική εταιρεία!

Επικεφαλής της έρευνας είναι ο Zinovy ​​Vorobets, καθηγητής του Εθνικού Ιατρικού Πανεπιστημίου Lviv που φέρει το όνομα Galitsky.

Η οικονομική υποστήριξη προέρχεται από τις ΗΠΑ μέσω συγκεκριμένης τράπεζας.

Ο γιατρός και παθολόγος Julian P. Arce επιβλέπει πειράματα σε ανθρώπους από την πλευρά των ΗΠΑ, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Pravda!

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις