Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012...  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Βοηθούν όσους έχουν ανάγκη με ένα... κλικ στο ίντερνετ

Καθηγητές παραδίδουν δωρεάν μαθήματα σε όλη την Ελλάδα

Βοηθούν όσους έχουν ανάγκη με ένα... κλικ στο ίντερνετΤο διαδίκτυο και οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης γίνονται «άρμα» αλληλεγγύης στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Ολοένα και περισσότερες προσπάθειες εθελοντών που επιθυμούν να προσφέρουν σε όσους συνανθρώπους μας βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στον κυβερνοχώρο. Οι δράσεις και η προσφορά των εθελοντικών ομάδων διαφέρουν. Από τρόφιμα, ρούχα και έπιπλα που χρειάζονται πολλές οικογένειες, μέχρι και εξασφάλιση ιατρικής βοήθειας, στέγης, ενισχυτικής διδασκαλίας για παιδιά, ακόμη και εργασίας.

Βόμβα μεγατόνων από το ΔΝΤ για την Ελλάδα


Ότι και να κάνουν τα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης, όσο κι αν ματώσουν οι πολίτες (κι άλλο), το ΔΝΤ βλέπει την ωμή αλήθεια. Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο ούτε με...

H πορνοστάρ που «τιμά» τα ελληνικά χρώματα στο Hollywood!

H πορνοστάρ που «τιμά» τα ελληνικά χρώματα στο Hollywood!Αν βάλετε το όνομά της στο Google, θα διαπιστώσετε ότι η μεγαλύτερη πορνοστάρ του κόσμου είναι Ελληνίδα. Ο λόγος φυσικά για τη Σάσα Γκρέι ή αλλιώς Μαρίνα – Άννα Χατζή, που έχει σκανδαλίσει τον αντρικό πληθυσμό σε όλο τον πλανήτη με τις καυτές πόζες της και όχι μόνο.

Αποδεκατίστηκαν οι ελέφαντες το 2011

Αποδεκατίστηκαν οι ελέφαντες το 2011Έξαρση παρουσίασαν το εμπόριο ελεφαντόδοντου και οι θανατώσεις ελεφάντων το 2011. Σύμφωνα με την οργάνωση κατά του εμπορίου άγριας ζωής, Traffic, η χρονιά που φεύγει ήταν η χειρότερη μετά το 1989, οπότε και απαγορεύτηκε το εμπόριο ελεφαντόδοντου.

ΚΥΡ: Χιουμοριστικός απολογισμός του 2011 [φωτο]

ΚΥΡ: Χιουμοριστικός απολογισμός του 2011 [φωτο] Ο ΚΥΡ σατιρίζει ελεύθερα κυβέρνηση και αντιπολίτευση.










ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 2011 Ο HARRY KLYNN ΤΑ ΧΩΝΕΙ!!! <- ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ

Harry Klynn
ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ…
«Αναλαμβάνουν δράση οι ιδιώτες φοροκυνηγοί με… ποσοστά εισπράξεων..Θα έχουν και μπράβους;»

Γιατί κάνουμε ποδαρικό το βράδυ της πρωτοχρονιάς;

Πρόκειται ίσως για το πιο διαδεδομένο έθιμο της νύχτας της Πρωτοχρονιάς. Μετά την αλλαγή του χρόνου κάποιος από την κάθε οικογένεια συνήθως αναλαμβάνει να «μπολιάσει» με την καλοτυχία του όλο το σπίτι και βγαίνει έξω ή έρχεται από έξω, προκειμένου να είναι ο πρώτος που θα περάσει το κατώφλι με το δεξί τη νέα χρονιά.

Μύνημα Κάρολου Παπούλια «Το 2012 είτε θα πετύχουμε είτε θα αποτύχουμε οριστικά»

Την αναγκαία συναίνεση όλων μελών της κυβέρνησης, όλων των κομμάτων, των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, των συνδικαλιστών, του πνευματικού κόσμου, των επιχειρηματιών και των κρατικών λειτουργών, με τον ίδιο να την εγγυάται προσωπικά για να βγει η Ελλάδα από την κρίση, επισημαίνει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΣΕΦΕΡΛΗ 6 BINTEO. (Η Μεγάλη Του Γέλιου Σχολή)


Δείτε όλη την παράσταση η και κάποια αποσπάσματα ...
με τον Παπανδρέου..
Ο μαραμένος........
με την Πάτυ...
Στην παραλία......
Πατέρας και γιος...

Το χρυσό Οικόπεδο 12 και οι συνέπειές του

 ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των γεωτρήσεων στο Οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ προκάλεσε δικαιολογημένη ικανοποίηση και ευφορία στον κυπριακό λαό. Πρόκειται για μια χαρμόσυνη είδηση, η οποία ανακοινώθηκε 37 χρόνια μετά την αμερικανοκίνητη εισβολή του 1974 και την κατοχή του κυπριακού Βορρά από την Τουρκία.

Οι άντρες κοιτάζουν τις καμπύλες! Οι γυναίκες (;)

Ένας άνδρας κοιτάζει τις καμπύλες σου…Εσύ τι κοιτάς σε έναν άντρα; Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Όστιν στο Τέξας, αυτό που κοιτάζουν οι γυναίκες σε έναν άντρα δεν είναι ούτε οι κοιλιακοί του, ούτε τα οπίσθιά του…αλλά το πρόσωπό του! Και ενώ οι άνδρες νοιάζονται περισσότερο για το σώμα μιας γυναίκας, όταν....

H Σύμβαση Cooper & ποιός ήταν ο Δημήτρης Μπάτσης...??? Oλο το ζουμι της "κρισης" στην Ελλαδα !



H Σύμβαση Cooper
Υπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος. Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν έφυγε ποτέ! Γιατί μα γιατί λείπουν οι Έλληνες πολιτικοί.

Η σύμβαση λέγεται COOPER!

Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που ειχε γραψει το 1947 με τιτλο "Η βαρια βιομηχανια στην Ελλαδα", αποκάλυψε την υπαρξη της......

"Ενότητα για έξοδο από την κρίση "

Συλλογική προσπάθεια με συστηματική εργασία και επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης, χωρίς στείρους ανταγωνισμούς, ζητεί από όλους τους Έλληνες ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στο μήνυμα του για τη νέα χρονιά, για να αποφύγει οριστικά η χώρα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, την....

Πρώτα τα σύνορα, μετά τα σπίτια μας και ο Θεός βοηθός

Ετσι και χάσουμε τη μάχη της οικονομίας, πρέπει να μπουν άλλες προτεραιότητες.... Από το τι κάνουν και λένε οι πολιτικοί πολύ αμφιβάλλω αν έχουν κατανοήσει πλήρως τι μπορεί να μας συμβεί μέσα στο 2012. Απαξ και συζητούν ποιος θα είναι ο αρχηγός του ΤΙΠΟΤΑ και ποιος ο....

Δήμος Ζαχάρως κατά Τουρκίας: Θα καταθέσουν μήνυση για τις πυρκαγιές του 2007

Μήνυση κατά της Τουρκίας στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια θα καταθέσει ο Δήμος Ζαχάρως για τις φονικές πυρκαγιές του 2007.

Οι κανόνες του γιορτινού styling

Οι κανόνες του γιορτινού stylingΜερικές προτάσεις για να εντυπωσιάσεις

Τι θα φορέσεις σε κάθε περίσταση, σε κάθε πρόσκληση, σε κάθε έξοδο.

Το σωστό dress code μας απασχολεί πάντα την περίοδο των γιορτών που πληθαίνουν τα διάφορα καλέσματα. Για να είσαι λοιπόν σίγουρη για το τι πρέπει να φορέσεις σε κάθε περίπτωση δεν έχεις παρά να δεις μερικές προτάσεις.

Τον Εφραίμ επισκέφθηκε ο Γ. Καρατζαφέρης στον Κορυδαλλό

«Θέλω να ελπίζω ότι η Δικαιοσύνη θα αποδώσει όπως πρέπει το δίκαιον, μακριά από σκοπιμότητες και μακριά από «πικαρίσματα». Δεν χρειαζόμαστε προβλήματα, χρειαζόμαστε λύσεις στα προβλήματα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος επισκέφθηκε τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

Εκατοντάδες Κούρδοι στους δρόμους για το θάνατο δύο ανταρτών του ΡΚΚ

Οι δύο αντάρτες σκοτώθηκαν Ντιγιάρμπακιρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, σε ανταλλαγές πυρών που σημειώθηκαν στη διάρκεια μιας επέμβασης των δυνάμεων της τάξης.

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2012

Η χρονιά που το γιαούρτι συνάντησε την πολιτική

Η χρονιά που το γιαούρτι συνάντησε την πολιτική
Μία από τις εικόνες που σημάδεψαν το 2010 ήταν αυτή του αιμόφυρτου βουλευτή της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από οργισμένους διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας.
Το 2011, λόγω και των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, οι επιθέσεις, τα γιαουρτώματα, οι προπηλακισμοί και οι αποδοκιμασίες των Ελλήνων πολιτικών μπήκαν στην ημερήσια διάταξη.

Νέο Κίνημα: Δεκάδες Ευρωπαίοι ζητούν την ελληνική υπηκοότητα

«Με μια επιστολή ζήτησα συμβολικά να πάρω και την ελληνική υπηκοότητα ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τη χώρα σας». Με αυτά τα λιτά λόγια η κ. Κατρίν Ντεμπισί σκιαγραφεί το κίνημα που αναπτύσσεται στην Ευρώπη όπου μέσα από την εκδήλωση φιλελληνισμού καταγγέλλεται η «δικτατορία των αγορών».

Με θύελλα Su-33, μπαίνει στο FIR Αθηνών η "κόκκινη" αρμάδα (βίντεο)

Ο μεγαλύτερος ρωσικός στόλος που έχει πλεύσει στην Μεσόγειο από την εποχή των τσάρων, ξεκινά μείζονες αεροναυτικές ασκήσεις σε περιοχή εντός του FIR Αθηνών, νοτιοδυτικά της Πύλου, σε απόσταση μόλις 60 ν.μ. από τις ακτές της Πελοποννήσου, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΥΠEΘΑ στο defencenet.gr.

Oι Ούγγροι βουλευτές αψήφησαν ΕΕ & ΔΝΤ

Η ουγγρική Βουλή αψήφησε τελικά τις διαφωνίες της ΕΕ και του ΔΝΤ και ενέκρινε το νόμο που μεταρρυθμίζει το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας.

Δύο νεκροί κατά την πειρατική τουρκική επιχείρηση SAR

Φυτικό λίπασμα από την Ουκρανία με προορισμό το Ισραήλ μετέφερε το τουρκικό φορτηγό πλοίο Dogu Haslaman,το οποίο βυθίστηκε στη στη θαλάσσια περιοχή 18 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σάμου, εντός της ελληνικής περιοχής αρμοδιότητας έρευνας και διάσωσης.

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ STOPCARTEL & TO ZOUGLA.GR

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΠ ΣΤΟ LIVESTREMING ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ! 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Συμβουλή γιατρού: Πως να παίζεις το πουλί σου!!




Έχεις ελεύθερο χρόνο και θέλεις να παίξεις με το πουλί σου , αλλά είσαι αρχάριος και δεν ξέρεις πως να το κάνεις;;Η λύση αγαπητέ μου φίλε είναι απλή!Δες παρακάτω και θα γίνεις expert αμέσως...

video - ΤΟ ΔΝΤ ΘΕΛΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ , ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ....ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ‏

Tι σχέση έχει το ΔΝΤ, τα εμβόλια και η μείωση του πληθυσμού;


Αν δεν είμαστε ηλίθιοι ή λίγοι πώς θα κάτσουμε να μας φάνε; Να γιατί η υγεία υποσκάπτεται συστηματικά στο όνομα της οικονομίας, την ώρα που ξοδεύεται τρελό χρήμα για φρουφρού και ηλιθιότητες!

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ------ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ‏

Είπαν για την αυτοκρατορία της Ρώμης ότι: «Φτιάξανε μία έρημο και την ονόμασαν ειρήνη»…

Ρωσία: “Για μας η Ελλάδα τέλος!”...Φέρτε τωρα τα δις που μας χρωστάτε....

Οι μαγκιές του ΥΠΕΞ και η δήθεν κάθαρση που τιμωρεί όλους τους άλλους εκτός των πολιτικών δεν περνάνε στον Πούτιν...
Η Ρωσία, μετά την προφυλάκιση Εφραίμ, αποφάσισε να πάψει κάνει τα “στραβά μάτια” στην Ελλάδα.
λογαριασμό αφού η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να αξιώσει τα δισεκατομμύρια ευρώ που τους χρωστάμε από ανεξόφλητες εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου, ενώ πιέζει και προς τον τουρισμό αφού δεν είναι λίγοι οι Ρώσοι τουρίστες που κατακλύζουν κάθε χρόνο την Ελλάδα.
Τα "συγχαρητήρια" φυσικά για αυτή την εξέλιξη ανήκουν που αλλού....Μα φυσικά στο ΠΑΣΟΚ,που προσθέτει άλλη μια "μεγάλη επιτυχία" στο καταστροφικό πέρασμα του από την κυβέρνηση της

Σκληρότατες οι απαιτήσεις των εταίρων για το δεύτερο µνηµόνιο


Τα δραστικά μέτρα που θα ζητήσουν οι δανειστές ίσως οδηγήσουν σε εκλογές τον Φεβρουάριο

«Οριστική λύση για την Ελλάδα» είναι η ρητή εντολή που έχει δοθεί στην τρόικα από τον κ. Ολι Ρεν έπειτα από συνεννόηση του τελευταίου µε ανώτατους αξιωµατούχους του Βερολίνου.

"Αν το έλλειμμα δεν περιοριστεί θα πάμε όλοι μαζί για τσίπουρα"

Η δεινή θέση στην οποία βρίσκονται οικονοµία και κρατικά ταµεία αποκαλύπτεται στους αγωνιώδεις διαλόγους υπουργών, εν όψει της τελικής διαπραγµάτευσης µε την τρόικα, στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής".

Ανοικτά της Σητείας ο Ρώσικος στόλος

Το αεροπλανοφόρο Κουζνέτσοφ επικεφαλής 11 ακόμη πολεμικών πλοίων βρίσκεται ανατολικά της Σητείας με κατεύθυνση προς τη... ναυτική βάση που διατηρεί η Ρωσία εδώ και πολλά χρόνια στη Συρία.


Ο καιρός μέχρι και την Δευτέρα - Πολικές θερμοκρασίες την Πρωτοχρονιά

 
 

Τσουχτερό το κρύο τις επόμενες μέρες, ακόμη και -7 βαθμούς η θερμοκρασία

10 φόροι που πρέπει να πληρώσουμε ως το τέλος Ιανουαρίου

 
 

Η νέα χρονιά συνεχίζει να μας αναγκάζει να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη αν και πλέον η τσέπη μας είναι..άδεια!

Τουρκική τοξική βόμβα στο Αιγαίο!

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτός ο παπαγάλος… χορεύει Ποντιακά!

Στο άκουσμα της ποντιακής μουσικής ο παπαγάλος που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο ξεκινά έναν ξέφρενο χορό!

!!!!!VIDEO ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!...(Χτύπημα χεριού στο τραπέζι)..."Ναι(!)σκληρά μέτρα απέναντι στη διαφθορά...όχι σκληρά μέτρα απέναντι στο κοσμάκη, στον συνταξιούχο στον μισθωτό!...Απέναντι στην διαφθορά!"...(χτύπημα χεριού στο τραπέζι)

"Το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν έως και δέκα φόρους και επιβαρύνσεις καλούνται να βάλουν τις επόμενες εβδομάδες εκατομμύρια φορολογούμενοι. Και αυτό σε μια περίοδο που οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί μαστίζονται από την οικονομική κρίση.Ειδικότερα, έως το τέλος Ιανουαρίου οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν:

Χάρρυ Κλυνν: Αν αποτύχει το ΚΟΥΡΕΜΑ θα μας γα..σουν!!!

Χάρρυ Κλυνν: Αν αποτύχει το ΚΟΥΡΕΜΑ θα μας γα..σουν!!!Έπεσε το κάστρο του δικομματισμού… Για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ βλέπει τη σκόνη του ΚΚΕ! Ο κόσμος πλέον είναι απογοητευμένος, πιο δύσπιστος από ποτέ και το δείχνει απαντώντας τους με την ανοιχτή παλάμη.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB το ΠΑΣΟΚ μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας είναι πλέον τρίτο κόμμα.

Πολυμήχανοι, αλλά εναντίον της πατρίδας

Με τρεις προπαγανδιστικές πιρουέτες και μια τελευταία (για το 2011, διότι για το 2012 έχει ο… θεός της προπαγάνδας) μεθόδευση αποχαιρετούν τη χρονιά οι υποδυόμενοι τους κυβερνήτες της άτυχης χώρας.

Αν ο ιστορικός του μέλλοντος αποφασίσει (που δεν το βλέπω) να ασχοληθεί με όσα συνέβησαν στην Ελλάδα λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, είναι βέβαιο ότι θα ζητήσει την συνδρομή του…

elzoni.gr

Σπαγγέτι με κολοκυθάκια και κασέρι

Σπαγγέτι με κολοκυθάκια και κασέριΕύκολα, γρήγορα και νόστιμα!



Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι, για 10 λεπτά περίπου. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τα κολοκυθάκια. Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.

Στο τραπέζι μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα και περικοπές των δώρων - "Ψαλίδι" και σε κοινωνικά επιδόματα



Συνεχή μηνύματα και σημειώματα ανταλλάσσουν τις τελευταίες ημέρες οι ελεγκτές της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς το κλιμάκιο αναμένεται να επιστρέψει με άγριες διαθέσεις, μετά τις 15 Ιανουαρίου και ζητάει να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα στις μεταρρυθμίσεις, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA....

Αποκάλυψη-βόμβα για... υπόγειο σχέδιο Σαρκοζί

Σύμφωνα με τη «Liberation», ο Γάλλος πρόεδρος τοποθέτησε δικούς του ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά του κράτους που θα λειτουργήσουν ως «φίλτρο» για οτιδήποτε απειλήσει να τον βλάψει. Στόχος του, επίσης, είναι να ανασύρει «ενδιαφέρουσες» πληροφορίες που θα μπορούσαν να «κάψουν» τους αντιπάλους του

Ο Εφραίμ εξομολογεί αστυνομικούς και κρατουμένους στον Κορυδαλλό!

Στενός συνεργάτης του Εφραίμ στην Κύπρο έκανε λόγο για ενδεχόμενο να αλλάξουν οι όροι περιορισμού του ηγουμένου…


Ο λόγος για τον Άθω Κοιρανίδης, ο οποίος επισκέφθηκε τον Εφραίμ την Πέμπτη μαζί με τις αδελφές του ηγουμένου, στον Κορυδαλλό.

Καταρρέει ο δικομματισμός… Πρώτη δύναμη ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Στη δεκαετία του 70′ επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά τα ποσοστά του, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kάπα Research για το Βήμα της Κυριακής.

Financial Times: Αποτυχημένη κάθε προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας

Σε αποτυχία είναι καταδικασμένη κάθε προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας, διαπιστώνουν οι αναλυτές των Financial Times, θεωρώντας ότι οι αξιωματούχοι θα πρέπει να θεωρήσουν την έξοδο της Ελλάδας ως πολιτική επιλογή και όχι ως ταμπού. Στη σημερινή τους ανάλυση οι FT θεωρούν ότι παρά το γεγονός ότι η...

ΜΚΟ: Το "μακρύ χέρι" των ΗΠΑ σε Ελλάδα και Αν. Ευρώπη


Τελικά κάτι περισσότερο γνώριζε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας όταν πριν από τέσσερις εβδομάδες κατηγορούσε ευθέως τις ΗΠΑ ότι υποστηρίζουν στοιχεία εντός της Ρωσίας που επιθυμούν την πρόκληση ταραχών, δίνοντας έτσι ένα ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις των δύο κρατών.

Ενας 99χρονος χωρίζει 96χρονη επειδή τον απάτησε πριν 50 χρόνια!

Αν είναι δυνατόν! Ζητάει διαζύγιο σε ηλικία 99 χρόνων από την γυναίκα του, επειδή έμαθε πως τον απάτησε πριν 50 χρόνια.

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις