Σάββατο 31 Μαΐου 2014

«Άνοιγμα» Βενιζέλου σε «Ποτάμι» και ΔΗΜΑΡ

Προσκλητήριο προς τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς απευθύνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη συγκρότηση του ευρύτερου κεντροαριστερού πόλου.

ΦΩΤΟ-Επεισόδια σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα

Η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού υπό πίεση στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και στην Άγκυρα …

Οι δανειστές θέλουν Σαμαρά – Βενιζέλο «για το καλό των Ελλήνων»


-Μόνο αυτοί μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους -Αγνοούν την απόφαση του ελληνικού λαού και ζητούν να κυβερνά το 2ο και το 4ο κόμμα
Την ώρα που στην κυβέρνηση μιλάνε για σταθερότητα και ανάπτυξη, ήδη τα πάντα επηρεάζονται από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Το ΔΝΤ στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ – Προβλέπει «καταστροφές» αν κυβερνήσει ο Τσίπρας

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Την πτυχή ακόμα μίας ωμής πολιτικής παρέμβασης στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της χώρας εκ μέρους του ΔΝΤ, φέρνει στο φως το NEWSBOMB αποκαλύπτοντας μέρος του περιεχομένου της έκθεσης που αναμένεται να δώσει το Ταμείο στην δημοσιότητα την ερχόμενη βδομάδα για την Ελλάδα.

Οι δύο φάσεις της «ανάπτυξης» της χώρας, μια φάση για τον καθένα!

Γράφει ο Προκόπης Κωφός

Προσέξτε την σε εισαγωγικά εκτίμηση για το αποτέλεσμα των εκλογών που ακολουθεί:

Αυτή είναι η συνταγή που κλείνει σουβλατζίδικα...

Μαγειρεύει για το κέφι της και σερβίρει για φίλους η Μαρία Τσεκούρα...

Περίπου 3.000 μετανάστες έφτασαν στη Σικελία το τελευταίο 24ωρο

Με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζονται οι αφίξεις μεταναστών στις ακτές της Ιταλίας. Σύμφωνα με στοιχεία του ιταλικού πολεμικού ναυτικού, το τελευταίο 24ωρο μεταφέρθηκαν στις ακτές της Σικελίας, στα πλαίσια της 

VIDEO: 10 ολοκαίνουργια τρικ για να τρελάνετε τους φίλους σας

Ένα ακόμη βιντεάκι με 10 ολόφρεσκα κόλπα που θα κάνουν τους φίλους σας να... ψάχνονται...


Δείτε το βίντεο:

Τρέμει η Ευρώπη τη διακοπή φυσικού αερίου προς την Ουκρανία – Ποιο είναι το έκτακτο σχέδιο

Προς το παρόν παραμένει μια υπόθεση εργασίας αλλά η συνεχιζόμενη ένταση στις σχέσεις Ουκρανίας-Ρωσίας ανάγκασαν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ετοιμάσει ένα έκτακτο σχέδιο προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων για να είναι έτοιμη για μια ενδεχόμενη διακοπή της ροής του φυσικού αερίου από την Ρωσία.

Εκκλησία και Κοινωνία εν όψη μιας Άθεης Κυβέρνησης. Μία συμπαγής Ορθοδοξία ως βασικός παράγοντας Ισχύος στο αμυντικό ισοζύγιο της Ελλάδας

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Στην κεντρική του ομιλία της 23/05/14, ο κύριος Τσίπρας χρησιμοποίησε πολλές φορές την λέξη «πατρίδα μας».
Την στιγμή, που όσες φορές συγκρούονται οι «προστατευόμενοι των συνιστωσών του» με πατριώτες, ένα από τα κεντρικά συνθήματά τους είναι:

“Aστεγος» ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης!

Αρχισε ήδη με τις Υπηρεσίες του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης τις ενημερωτικές επαφές του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, προκειμένου να σχηματίσει εικόνα για τη σημερινή κατάσταση.

Ανασχηματισμός μέχρι το τέλος της εβδομάδας – «Κρεμασμένοι» στα τηλέφωνα οι υπουργοί – Πρόσωπο "κλειδί" ο Γιάννης Στουρνάρας: ΤτΕ, ΥΠΟΙΚ ή Κομισιόν;

- ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΊ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΈΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΆ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΣΑΜΑΡΆ – ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ ΓΙΑ ΣΑΡΩΤΙΚΌ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΌ 
- ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΈΣ ΠΗΓΈΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΎΝ ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ 15ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΊΟΥ ΑΛΛΆ ΊΣΩΣ ΓΊΝΕΙ ΝΩΡΊΤΕΡΑ
- Η ΑΓΩΝΊΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΏΝ ΣΤΕΛΕΧΏΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΕΙ ΠΟΙΟΣ 
- ΕΙΚΌΝΕΣ ΠΑΡΆΛΥΣΗΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΊΑ - ΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΎΝ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΏΝΗ ΣΑΜΑΡΆ ΓΙΑ ΝΑ ΜΆΘΟΥΝ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΟΥΣ...

Πούλησαν στην Τουρκία νησί! - Κρύβονται για να μην το ανακοινώσουν - Που_πάει_η_χώρα;

Διαστάσεις μείζονος εθνικού σκανδάλου λαμβάνει το ξεπούλημα σε Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι συνηθέστατα είναι "το μακρύ χέρι της ΜΙΤ", (αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι που διαφημίζουν στη χώρα τους τα "θετικά" των τουρκικών επενδύσεων στο εξωτερικό) με πιο πρόσφατο "επίτευγμα" τη αγορά νησιού από Τούρκο επιχειρηματία! 
Ναι, αυτό που διαβάσατε είναι αληθινό:

Γράμμα μαθήτριας για τις πανελλήνιες και την αυτοκτονία συμμαθητή της.


Ο νεαρός ξέχασε ανοιχτό το Facebook και δείτε τι ακολούθησε!!! (Φωτογραφία)

Αν δεν έχεις μυαλό...έχεις πόδια, λέει η σοφή παροιμία του λαού! Νεαρός άφησε το Facebook ανοιχτό για κακή του τύχη...

Η Τουρκία "έκοψε" τα νερά του Ευφράτη !! Θυμάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου;;;!

Ανεξέλεγκτη και με την συνέργεια της δύσης η φασιστική τουρκια συνεχίζει την γενοκτονια στην Συρια αλλα και το Ιράκ. Απο εχθές το μεσημέρι, η ροή του Ευφρατη, του ζωοδότη ποταμού για τις δυο χώρες εχει αποστραγγιστει …

Θα σας πιάσει μελαγχολία: Οι κατώτατοι μισθοί στην Ευρώπη!

Στις χώρες με τους πιο χαμηλούς κατώτατους μισθούς μαζί με την Πορτογαλία και την Πολωνία κατατάσσεται η χώρα μας σύμφωνα με τη Le Monde που κατάρτισε σχετικό πίνακα με αφορμή την απόφαση-ανακοίνωση της Γερμανίας για θέσπιση μηνιαίου κατώτατου μισθού.
 

VIDEO-Καπερνάρος: Ο Καμμένος παραδέχτηκε ότι το κόμμα είναι ανύπαρκτο

Ο Βασίλης Καπερνάρνος μιλώντας στην τηλεόραση του Star, εξηγώντας του λόγους που αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έκανε λόγο μεταξύ άλλων για "ανύπαρκτη οργανωτική λειτουργία του Κινήματος" και τόνισε:

Δείτε τι έγινε ΜΕΣΑ στο «Blue Star Naxos» στο εφιαλτικό ταξίδι της Πέμπτης

Λαχτάρησαν την Πέμπτη βράδυ οι επιβάτες του πλοίου «Blue Star Naxos», στο οποίο από το Λιμεναρχείο Πειραιά δόθηκε άδεια απόπλου για Κυκλάδες, παρά το γεγονός ότι ήταν σε ισχύ έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ που προειδοποιούσε για «έκτακτα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα» και σφοδρή θαλασσοταραχή... Σύμφωνα με το υπουργείο, το πλοίο απέπλευσε με ανέμους έντασης 8 μποφόρ, νοτιοδυτικούς, με τάση ενίσχυσης.
Όπως καταγγέλλουν επιβάτες, όταν το...

Η Χρυσή μακαριότητα των κομμάτων

Τα ανησυχητικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν φαίνεται να προβληματίζουν ιδιαίτερα τους βασικούς πολιτικούς σχηματισμούς της χώρας. Όλα τα κόμματα μοιάζουν να είναι – όσο πότε άλλοτε – απορροφημένα από το αντικείμενο του πόθου τους: τη

EKTAKTO - Για "θερμό επεισόδιο" στην Κω μιλούν οι Τούρκοι - Διαψεύδει η Ελλάδα

Επεισόδιο στην Κω με την χρήση πραγματικών πυρών από ελληνική πλευράς υποστηρίζει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ότι εκτυλίχθηκε την περασμένη Πέμπτη μέσω διαρροής στον τουρκικό Τύπο στην θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Κω.

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η επιμέλεια της μικρής Μαρίας

Κρίθηκε η τύχη της μικρής Μαρίας, η οποία είχε εντοπιστεί σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα, καθώς το τμήμα Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πρωτοδικείου Λάρισας αποφάσισε να δώσει την επιμέλειά της στο «Χαμόγελο του Παιδιού», από το οποίο ήδη φιλοξενείται.

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΔΝΤ «γκρεμίζει» αυτά που λέει η κυβέρνηση

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του αναπληρωτή γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) σχετικά με την εκταμίευση της δόσης «γκρεμίζουν την εικόνα που προσπαθεί εδώ και μήνες να καλλιεργήσει η κυβέρνηση», σημειώνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Χάθηκε» δεξαμενόπλοιο μεταξύ Μαλαισίας και Ινδονησίας

ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ

Αγνοείται η τύχη του MT Orapin 4 και του 14μελούς πληρώματός του, όπως ανακοίνωσε το Διεθνές Γραφείο Ναυτιλίας, το οποίο εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να κατελήφθη από πειρατές ενώ κατευθυνόταν από την Σιγκαπούρη στην Ινδονησία.

Απίστευτο! Πάνω από 100.000 Τούρκοι έξω από τη Αγία Σοφία για να επαναλειτουργήσει ο ναός ως τζαμί! Και εμείς κοιμόμαστε... (VIDEO)

Τελετή μπροστά στην Αγία Σοφιά διοργάνωσε στις τέσσερις το πρωί, την ώρα της πρωινής προσευχής, ο «Σύνδεσμος Νεολαίας Ανατολής» στο πλαίσιο της εκστρατείας του για να επαναλειτουργήσει ο ναός ως τζαμί.

Γ. Πιπερόπουλος: ΟΛΟΙ, πλέον, οι δρόμοι οδηγούν στο Βερολίνο!...

Γράφει ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


     Δεν θέλω να παρεξηγήσετε την παράφραση της ιστορικής φράσης «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη» που περιέγραφε την απόλυτη ισχύ της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
      Πιστεύω, όμως, ότι αντικειμενικά στην ΕΈ των 28 χωρών-μελών μετά την επανεκλογή της κ Μέρκελ για 3η κατά σειρά 5ετή θητεία στην Γερμανική Καγκελαρία ο τίτλος περιγράφει την πολιτικό-οικονομική πραγματικότητα.
     Οι ευρωεκλογές του 2014 ολοκληρώθηκαν και είναι γεγονός ότι παρά τη μείωση των ποσοστών τους από εκείνα των εκλογών του 2009, τα Κεντροδεξιά Κόμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό την ηγεσία του κ Γιούνκερ κατάφεραν να εξασφαλίσουν 213 έδρες στο νέο διευρυμένο Ευρωκοινοβούλιο παραμένοντας ως πρώτος Κομματικός συνασπισμός στην Ευρώπη των 28 Κρατών μελών.

Στουρνάρας, Προβόπουλος και Επίτροπος το τριπλό παζλ του ανασχηματισμού

Τρία φαίνεται πως είναι τα ανοιχτά μέτωπα που θα κρίνουν τόσο την πορεία όσο και την ολοκλήρωση του ανασχηματισμού, καθώς, σε ζήτημα καίριας σημασίας αναδεικνύεται όχι μόνο η θέση του υπουργού Οικονομικών και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, αλλά και εκείνη του Ελληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν.

Θησαυρός 40 εκατ. από τη λίστα Λαγκάρντ -Οδοντίατρος ξέχασε να δηλώσει 13 εκατ. ευρώ

«Λαβράκια» έχουν βγάλει από τη λίστα Λαγκάρντ οι οικονομικοί εισαγγελείς. Από τους ελέγχους για τα εμβάσματα στο εξωτερικό προέκυψαν σημαντικές αποκλίσεις και από 80 μόλις άτομα προκύπτει φοροδιαφυγή 40 εκατομμυρίων ευρώ. 

Πύργος: Συνελήφθη ανήλικος δραπέτης των φυλακών Βόλου

Ο δράστης είχε αποδράσει από το Ίδρυμα Αγωγής Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Αρρένων Βόλου - Κατά τον εντοπισμό του, ο δράστης...

Του έκοψαν το προνοιακό επίδομα και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του για 2η φορά!

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει 35χρονος στην Πάτρα, παίρνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Και αυτό μόλις πληροφορήθηκε οτι η...

Μαθητής που δίνει πανελλήνιες διεκδικεί αποζημίωση 2.700 ευρώ!

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο, προκαλεί η καταγγελία του μαθητή που πλέον παίρνει το...

Γιατί κρατήθηκε μυστική η «ξαφνική ενεργοποίηση της “Αντιαεροπορικής Άμυνας ;»

Τρία στα τρία για τον Α/ΓΕΕΘΑ  αν αυτή τη φορά το περιστατικό διέρρευσε τις απογευματινές ώρες όταν συζητήθηκαν τα αποτελέσματα και οι χρόνοι της ξαφνικής ενεργοποίησης της Αντιαεροπορικής Άμυνας στης Χώρας...

Συνελήφθησαν 4 μέλη του «Δεξιού Τομέα» από την ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας

Στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών, μελών της ουκρανικής εθνικιστικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας», προέβη η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB). Οι συλληφθέντες θεωρούνται ύποπτοι για το σχεδιασμό βομβιστικών επιθέσεων στην Κριμαία, κατηγορία που αρνείται η νεοναζιστική οργάνωση. Οι τέσσερις άνδρες θεωρούνται ύποπτοι…

BBC: Ο Ιησούς μιλούσε και αρχαία ελληνικά!

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είχε μια επίμονη διαφωνία με τον Πάπα Φραγκίσκο στην πρόσφατη επίσκεψη του τελευταίου στο Ισραήλ και τους Αγίους Τόπους, με θέμα το ποια γλώσσα μιλούσε ο Ιησούς! ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
«Ειχαμε πληροφόρηση για τα Ιμια αρκετό καιρό πριν τα γεγονότα του Ιανουαρίου του’96.

Αγιά Σοφιά: Τελετή Μουσουλμάνων με στόχο τη μετατροπή της σε τζαμί

Τελετή μπροστά στην Αγία Σοφιά διοργανώνει στις τέσσερις το πρωί, την ώρα της πρωινής προσευχής, ο «Σύνδεσμος Νεολαίας Ανατολής» στο πλαίσιο της εκστρατείας του για να επαναλειτουργήσει ο ναός ως τζαμί. Μάλιστα, η οργάνωση αναμένει την προσέλευση περίπου 100 χιλιάδων ατόμων.

ΚΟΛΑΣΗ! ΣΑΛΟΣ με τις ΟΛΟΓΥΜΝΕΣ φωτογραφίες γνωστής ηθοποιού!!! (PHOTOS)

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί με τις ολόγυμνες φωτογραφίες καυτής πρωταγωνίστριας δημοφιλούς σειράς που κυκλοφόρησαν και κάνουν αυτή τη στιγμή το γύρο του ίντερνετ…

ΒΟΜΒΑ! Έρχεται ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 ευρώ για 1 εκατομμύριο Έλληνες!!! Ποιοι και γιατί θα το πληρώσουν;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πριν από λίγο είχαν υποβληθεί 277.000 δηλώσεις και ενώ το σύστημα «σέρνεται» κυριολεκτικά. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του Taxisκάνουν λόγο για υποχρέωση υποβολής δήλωσης Ε9 από τουλάχιστον ένα

Ένα βήμα πριν τον ΣΥΡΙΖΑ ο Προκόπης Παυλόπουλος!

Με αναφορές στους Αθλίους του Βίκτωρος Ουγκώ, η αγόρευση σοκ του Προκόπη Παυλόπουλου για την χυδαία διάταξη του εξαφανισμένου Παπακωνσταντίνου που εξισώνει τους φτωχούς με τους εγκληματίες.

Ραγδαίες εξελίξεις: Καρατζαφέρης και Ντουκάκης πακέτο στη ΝΔ;

Μετά το στραπάτσιο και το χαστούκι των εκλογών οι Σαμαροβενιζέλοι αποφάσισαν να κάνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στη κυβέρνησή τους. Κανείς δεν ξέρει με τι κριτήρια θα αλλάξουν τους υπουργούς τους.

Απίστευτο βίντεο: Ανυποψίαστη ρεπόρτερ δέχεται επίθεση από τσιτάχ

Όλα έδειχναν να κυλούν ήρεμα στο ρεπορτάζ που έκανε μια νεαρή ρεπόρτερ ανάμεσα σε τσιτάχ, τα οποία ήταν εξοικειωμένα με τους ανθρώπους. Ώσπου ξαφνικά ένα από αυτά τις επιτίθεται και λίγο έλειψε να σημειωθεί τραγωδία.
Δείτε το σχετικό video:

«Έφαγε» πρόστιμο το Μακεδονία TV για το «Sex and the city»!(Video)

«Καμπάνα» 15.000 ευρώ επιβλήθηκε από το ΕΣΡ στο Μακεδονία TV για «σκηνή ομοφυλοφιλικού σεξ» στη σειρά «Sex and the City» σε «ακατάλληλη» ώρα (21:00)...

Νόμιμος ο δημόσιος αυνανισμός στη Σουηδία

Όσοι επιλέγουν να προσφέρουν στιγμές ευχαρίστησης στον εαυτό τους και μάλιστα σε δημόσιο χώρο, ίσως στο εξής να τη γλιτώνουν στη Σουηδία.

Δεν χωρίζει η Λεπέν αλλά… ανταλλάσσει «καυτά» φιλιά με Ολαντ, Ομπάμα, Σαρκοζί…(ΦΩΤΟ)

Σε ένα... φυτώριο επέλεξε να φωτογραφηθεί αγνώριστη, αχτένιστη και απεριποίητη η ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο, Μαρίν Λεπέν ανταλλάσοντας ένα «καυτό» φιλί με τον σύντροοφο της, διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο δημοσίευμα του Closer που τους ήθελε να χωρίζουν.

Γιατί οι άνδρες κοιτάζουν πρωτίστως και πάντα το στήθος μιας γυναίκας;

Εάν είστε άνδρας πρέπει να παραδεχτείτε ότι μόλις δείτε μια γυναίκα το βλέμμα σας χαμηλώνει διακριτικά και πέφτει επάνω στο στήθος της. Εάν είστε γυναίκα, πρέπει να παραδεχτείτε ότι έχετε συλλάβει ανδρικά μάτια να είναι καρφωμένα στο στήθος σας. Και όμως επιστημονικά το ανδρικό βλέμμα επάνω στο στήθος μπορεί να εξηγηθεί.

Χαλασμός Κυρίου στην Τήνο ( Video)

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 της Αναλήψεως του Κυρίου. Τις απογευματινές ώρες στην νότια Τήνο και σε περιοχές περί το λιμάνι της Χώρας ο Νοτιάς έδειξε τη δύναμη του. Πολλά μποφόρ, λυσσομανούσαν στις ακτές και στους μόλους της Τήνου επιβεβαιώνοντας ότι τα στοιχειά της φύσης είναι ανίκητα.

ΔΝΤ: Εισήγηση για νέο δάνειο και νέα λιτότητα

Το διοικητικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ενέκρινε την Παρασκευή την εκταμίευση 3,41 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα. Επίσης συζήτησε τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις που θα δέσουν την ελληνική οικονομία για τα επόμενα χρόνια, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για νέο δάνειο και νέο μνημόνιο. Ακολούθως ο υπουργός Οικονομιικών Γ. Στουρνάρας μετέβη στο Μαξίμου.

Το πολύ πορνό «καίει» τον εγκέφαλο…

Όσοι άνδρες περνούν πολλές ώρες βλέποντας πορνογραφία…

Τα «γεράκια» ονειρεύονται και σχεδίαζουν την ανατροπή του Β.Πούτιν;

Ο Ρώσος ηγέτης πάντως έσπασε κι άλλο ένα ιστορικό ρεκόρ δημοτικότητας με 83%


26 υπερσυνηρητικοί Αμερικανοί γερουσιαστές ετοιμάζουν ένα ρωσικό «μαϊντάν», δηλαδή μια εξέγερση όπως αυτή που ξεκίνησε στην Πλατεία της Ανεξαρτησίας του Κιέβου και οδήγησε στην ανατροπή του Βίκτωρ Γιανουκόβιτς και το σημερινό δημοκρατικό «θαύμα», που ζει η Ουκρανία…

Συνελήφθη άτομο που φέρεται να είναι ειδικός πυροτεχνουργός της Μπόκο Χαράμ

Η νιγηριανή αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο ως ειδικό πυροτεχνουργό της ισλαμιστικής οργάνωσης της… Νιγηρίας Μπόκο Χαράμ, ο οποίος πιστεύεται ότι ευθύνεται για τις πρόσφατες εκρήξεις που προκάλεσαν τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Premium Times. Ο άνδρας,…

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις