Υλικά
800 γρ φιλέτο πέρκας
6 κσ χυμό λεμονιού
½ κούπα ξηρό λευκό κρασί
¼ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπα νερό
2 κσ μουστάρδας Ντιζόν ( ή τρεις, αν το θέλετε πιο πικάντικο)
2 κσ μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φιλέτα πέρκας (αν είναι κατεψυγμένα τα έχουμε προηγουμένως ξεπαγώσει), τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε ένα μέτριο ταψί το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα σαν κρέμα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το μείγμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200o για 15΄- 20΄ανάλογα με το πάχος τους.
Η λεμονάτη πέρκα ταιριάζει άψογα με ρύζι, με πατάτες αλλά και με βραστά χόρτα ή λαχανικά.
Σάββατο 31 Μαρτίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
ΣΟΣ ενημέρωση!!!! Προσοχή κίνδυνος!!! Να τι θα πάθουν όσοι έχουν την ταυτότητα και τα λοιπά έγγραφα τους στα κινητά!!!
-
Niki Tzamourani Ωρα για γέλιο..ή για κλάματα.. Διάλογος σήμερα μαμάς και παιδιού γύρω στα 7 με 8 ετών...
-
Εσύ και εγώ που δεν κάναμε το εμβόλιο δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα!!!!
-
Οι ελίτ που ωθούν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σχετικά με την ηθική ανάγκη να στραφούν από το ζωϊκο κρέας στο «φυτικό» ή στο συνθετικό ...
-
Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik Σε φοβιζαν κάθε μέρα!!! Θα πεθάνεις,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου