Υλικά
800 γρ φιλέτο πέρκας
6 κσ χυμό λεμονιού
½ κούπα ξηρό λευκό κρασί
¼ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπα νερό
2 κσ μουστάρδας Ντιζόν ( ή τρεις, αν το θέλετε πιο πικάντικο)
2 κσ μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φιλέτα πέρκας (αν είναι κατεψυγμένα τα έχουμε προηγουμένως ξεπαγώσει), τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε ένα μέτριο ταψί το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα σαν κρέμα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το μείγμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200o για 15΄- 20΄ανάλογα με το πάχος τους.
Η λεμονάτη πέρκα ταιριάζει άψογα με ρύζι, με πατάτες αλλά και με βραστά χόρτα ή λαχανικά.
Σάββατο 31 Μαρτίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ποιο ISIS & τρίχες ; Οι τρομοκράτες πυροβολούν στοχευμένα κ σε μικρές ριπές. Επίσης, τοποθετούν ξανά τον γεμιστήρα γυρνώντας το AKM τους
-
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ... Συνέβη στον Καναδά, εκεί που δεν ήταν προστατευμένος από εκατό μεριές.
-
ΨΕΥΔΗ & ΔΟΥΛΕΜΑ Αλήθεια τώρα πιστέψατε πως το τελευταίο βίντεο της #ΚέιτΜίντελτον είναι αληθινό;
-
Καρκίνοι που εμφανίζονται με τρόπους που δεν έχουν ξαναφανεί μετά τους εμβολιασμούς κατά του COVID παρατηρεί ο επικεφαλής Δρ. Harvey Risch...
-
Η γερμανική κρατική υπηρεσία Robert Koch Institute , που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των ασθενειών, υποχρεώθηκε απο δικαστήριο να δημοσ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου