Υλικά
800 γρ φιλέτο πέρκας
6 κσ χυμό λεμονιού
½ κούπα ξηρό λευκό κρασί
¼ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπα νερό
2 κσ μουστάρδας Ντιζόν ( ή τρεις, αν το θέλετε πιο πικάντικο)
2 κσ μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φιλέτα πέρκας (αν είναι κατεψυγμένα τα έχουμε προηγουμένως ξεπαγώσει), τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε ένα μέτριο ταψί το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα σαν κρέμα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το μείγμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200o για 15΄- 20΄ανάλογα με το πάχος τους.
Η λεμονάτη πέρκα ταιριάζει άψογα με ρύζι, με πατάτες αλλά και με βραστά χόρτα ή λαχανικά.
Σάββατο 31 Μαρτίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Άγνωστη παραμένει η τύχη του πληρώματος του σκάφους, το οποίο όδευε προς την Αίγυπτο
-
Τραγικό τέλος για έναν δημοτικό υπάλληλο στην Κόρινθο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα και τελικά άφησε την τελευταία του π...
-
Ο Ουκρανός αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών (SBU) Συνταγματάρχης Ιβάν Βορόνιτς, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για την ενορχήστρωση πολλαπλών ...
-
Οι επικίνδυνες ουσίες βρέθηκαν σε έρευνα που διεξήχθη σε 14 διαφορετικές ετικέτες τοματοπολτού
-
H Bıταμiνη που καταπολεμά κατάθλıψη, κοúραση, κóπωση και την καλή λεıτουργία του νεuρıκού σuστńματοςΟι πάσχοντες από κατάθλιψη που λαμβάνουν συμπληρώματα βιταμινών ανταποκρίνονται καλύτερα στη θεραπεία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου