Υλικά
800 γρ φιλέτο πέρκας
6 κσ χυμό λεμονιού
½ κούπα ξηρό λευκό κρασί
¼ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπα νερό
2 κσ μουστάρδας Ντιζόν ( ή τρεις, αν το θέλετε πιο πικάντικο)
2 κσ μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φιλέτα πέρκας (αν είναι κατεψυγμένα τα έχουμε προηγουμένως ξεπαγώσει), τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε ένα μέτριο ταψί το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα σαν κρέμα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το μείγμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200o για 15΄- 20΄ανάλογα με το πάχος τους.
Η λεμονάτη πέρκα ταιριάζει άψογα με ρύζι, με πατάτες αλλά και με βραστά χόρτα ή λαχανικά.
Σάββατο 31 Μαρτίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ) Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός, που έχει την ονομασία : Ευρωπαϊκό...
-
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.
-
Στην αρχή μας έλεγαν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλής και δεν έχουν παρενέργειες.... οτι θα εμποδίζουν την μετάδοση του ιού και ότι θα σώζουν ...
-
ΑΠΟΨΗ. Επιβάλλεται η νεκροψία νεκροτομή για την κόρη του Αντώνη Σαμαρά. Έφυγε ένα νέο κορίτσι από την ζωή. Οχι από φυσικό θάνατο. Το γήρας...
-
ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΟΥΝΌΠΑΝΑ!!! ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΡΙΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου