Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Τράπεζα Πειραιώς: Έκτακτη ανακοίνωση που αφορά όλους του πελάτες της – “Από τις 4 Ιουνίου και μετά…”


 Η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω έκτακτης ανακοίνωσης, ενημέρωσε τους πελάτες της για σημαντικές αλλαγές που θα τεθούν σε ισχύ από τις 4 Ιουνίου, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής για τη winbank. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο αυτών των εξελίξεων θα υπάρξει αλλαγή επωνυμίας στο e-banking, καθώς το brand winbank θα αποσυρθεί μετά από δεκαετίες χρήσης.

Από τις 4 Ιουνίου, στο πλαίσιο της ανανέωσης της εταιρικής εικόνας της Τράπεζας Πειραιώς, η winbank θα μετονομαστεί σε Piraeus e-banking. Παράλληλα, η εφαρμογή winbank θα μετονομαστεί σε Piraeus app.

Η ανακοίνωση της Πειραιώς:

Όπως ενημερώνει τους συναλλασόμενους στο blog της η Τράπεζα: «Η εγγραφή σας στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς παραμένει ενεργή και μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο με το username και το password που ήδη χρησιμοποιείτε για τη winbank. Οι λειτουργίες που γνωρίζετε παραμένουν ίδιες.

Επιπλέον, από τις 4 Ιουνίου η εφαρμογή της winbank θα γίνεται αυτόματα updated στο νέο Piraeus app, για όσους έχουν ενεργές τις αυτόματες ενημερώσεις στο κινητό τους. Η νέα εφαρμογή Piraeus app θα είναι διαθέσιμη στο Apple Store για συσκευές iOS, στο Google Play για συσκευές Android και στο Huawei AppGallery για τις συσκευές Huawei. Για να συνδεθείτε στο Piraeus app χρησιμοποιήστε τα ίδια στοιχεία (username και password) που έχετε για το winbank app.

Το ιστορικό των συναλλαγών σας, οι προγραμματισμένες σας συναλλαγές, οι λογαριασμοί, οι κάρτες και όλα τα προϊόντα και οι ρυθμίσεις σας θα βρίσκονται εκεί, το Piraeus e-banking και το Piraeus app αποτελούν τη συνέχεια της winbank».

Το τρίτο λογότυπο

Από το 1991, με την ιδιωτικοποίησή της, η Τράπεζα Πειραιώς έχει χρησιμοποιήσει δύο λογότυπα. Το πρώτο, που απεικόνιζε μια αρχαιοελληνική τριήρη και υπήρξε σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις και καλλιτεχνικές εκδοχές, συνόδευσε την τράπεζα για περισσότερα από 20 χρόνια (Δεκέμβριος 1991 – Ιούνιος 2013). Το δεύτερο λογότυπο, που εισήχθη το 2013 ταυτόχρονα με την απορρόφηση αρκετών τραπεζών (Αγροτική, Γενικής, Millennium και των κυπριακών υποκαταστημάτων στην Ελλάδα), περιλάμβανε τρεις πλάγιες γραμμές, παραπέμποντας στα κουπιά του αρχικού λογότυπου.

Το νέο λογότυπο, που θα αντικαταστήσει το παλιό τις επόμενες ημέρες, παρουσιάζει τις τρεις πλάγιες γραμμές σε κατεύθυνση από αριστερά προς τα δεξιά, ενώ το πλαίσιο έχει αφαιρεθεί. Επιπλέον, το brand “Τράπεζα Πειραιώς” μετατρέπεται σε “Piraeus”. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τράπεζας, οι τρεις γραμμές τώρα συμβολίζουν την εξέλιξη και ενσαρκώνουν τις βασικές αξίες της τράπεζας. Οι γραμμές ενισχύονται και μετατρέπονται σε ακέραιους πυλώνες δύναμης, υπογραμμίζοντας την ακλόνητη δέσμευση στη σταθερότητα.

Τράπεζα Πειραιώς: Έκτακτη ανακοίνωση που αφορά όλους του πελάτες της – “Από τις 4 Ιουνίου και μετά…”

«Καθώς οι γραμμές εκτείνονται πέρα από τα πλαίσιά τους, διακηρύσσουμε τον ανοιχτό μας χαρακτήρα και επαναδιατυπώνουμε την αποστολή μας: να λειτουργούμε ως τράπεζα για όλους. Βρισκόμαστε στο επίκεντρο της κοινωνίας και των ανθρώπων μας, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών τους, την πρόοδο και την ευημερία τους, καθοδηγώντας μας προς το μέλλον.

Προχωράμε δυναμικά και αποφασιστικά, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένα σε κάθε πελάτη, συνεργάτη και εργαζόμενο.»

Η νέα εταιρική εικόνα θα αρχίσει να εφαρμόζεται στα καταστήματα το επόμενο διάστημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του flash.gr, θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στον τρόπο εξυπηρέτησης, με έμφαση στο private banking και την ψηφιακή εξυπηρέτηση της πλειοψηφίας των πελατών.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις