Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ρωσία: Ομοφυλόφιλοι διαμαρτυρόντουσαν γιατί δεν θα γίνει "gay pride" και τους πήραν στο κυνήγι [εικόνες]


Ομοφυλόφιλοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο της Μόσχας για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση να μην δοθεί άδεια για τη διοργάνωση της παρέλασής τους γιατί είναι "περήφανοι".

Τι μπορεί να κολλήσετε εάν δεν πλύνετε τα καινούργια ρούχα πριν τα φορέσετε...


Τα καινούρια ρούχα, όσο «του κουτιού» κι αν είναι, έχουν κάνει μια μεγάλη διαδρομή μέσα από χημικά, εργοστάσια και χέρια.


Παροξυσμός στα πρακτορεία για το... τυχερό δελτίο του τζόκερ

Το αστρονομικό ποσό των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ που κληρώνει απόψε το τζόκερ έχει δημιουργήσει παροξυσμό!
Είναι πολλά τα λεφτά...
 

Στροφή Γερμανικών ΜΜΕ: Πιθανότερη η επίτευξη συμφωνίας ΕΕ-Ελλάδας


Στο περιθώριο φαίνεται να έχει τεθεί ο Σόιμπλε σύμφωνα με την DW


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ... Για κάποιες ΔΕΝ σας πάει ο νούς με ΤΙΠΟΤΑ


Με την ανησυχία για την ασφάλεια των επικοινωνιών και των ευαίσθητων δεδομένων να έχει αγγίξει πλέον παγκόσμια επίπεδα ...


Κρίσιμο έκτακτο ραντεβού Τσίπρα - Βαρουφάκη - Της... Παναρίτη γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ – Σαγιάς: Ο ΥΠΟΙΚ μας την επέβαλε με το ζόρι


- Σε μείζον θέμα εξελίχθηκε για την κυβέρνηση η επιλογή της Έλενας Παναρίτη στη θέση του εκπροσώπου στο ΔΝΤ
- Συναντιούνται εκτάκτως σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη
- Σαγιάς: Το θεωρώ ντροπή η κυρία Παναρίτη να εκπροσωπήσει τη χώρας μας στο ΔΝΤ. Είναι απαράδεκτο


«Βόμβα» από τους δανειστές: Καμία σύνταξη να μη ξεπερνά το 53% του μισθού!

«Βόμβα» για μείωση των ποσοστών αναπλήρωσης στις κύριες συντάξεις στο 53,02% έριξαν οι θεσμοί στο αποκορύφωμα των διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση.

Αισιοδοξία Fraport για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων

Τη διαβεβαίωση πως Ελλάδα και Fraport βρίσκονται σε έντονες διαπραγματεύσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση της παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων εξέφρασε ο εκτελεστικός

Το 60,1% των Ελλήνων πιστεύει ότι θα επιτευχθεί συμφωνία με τους θεσμούς και θα έρθει νέο μνημόνιο

To 44,5% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο από τους χειρισμούς και το έργο του Αλέξη Τσίπρα

Joschka Fischer(πρώην Γερμανός ΥΠΕΞ): Στους επόμενους 18 μήνες θα φτιάξουμε ή θα γκρεμίσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση

Το παιχνίδι πόκερ που συνεχίζεται ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές πληγώνει όλους όσους εμπλέκονται και περισσότερο την Ευρώπη

ΗΠΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ: Βοήθεια στους Ισλαμιστές

Τουρκία: Ξεκίνησε η εκπαίδευση των Σύρων ανταρτών από τις ΗΠΑ


Η κυβέρνηση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα υποστηρίζει πως το πρόγραμμα θέτει στο στόχαστρο μόνο τις δυνάμεις της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και όχι τα στρατεύματα που είναι πιστά στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ 

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Αντε πάλι τα ίδια ο πρωθυπουργός: «Εγώ θέλω να πω μόνο ότι έχουμε κάνει πάρα πολλά βήματα και ότι είμαστε στην τελική ευθεία, είμαστε κοντά σε μια συμφωνία» δήλωσε για μια ακόμη φορά την Τετάρτη, μετά το τέλος της σύσκεψης της ομάδας διαπραγμάτευσης χωρίς τον… επικεφαλής (!) της, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, που βρισκόταν στις Βρυξέλλες.

ΡΗΞΗ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ «ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ» 'Η ΝΕΟΣ «ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ»;

Του ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ*

Όταν τα ήπια επιχειρήματα, για το «σπίτι των λαών», τη δυνατότητα της ΕΕ να μεταρρυθμιστεί και την πειθώ των λογικών επιχειρημάτων, καταρρέουν τότε επιστρατεύεται το

Brussels Group: Εφικτή η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο

Επιταχύνεται ο ρυθμός των διαβουλεύσεων σε επίπεδο Brussels Group. Ποια θέματα είναι υπό συζήτηση. Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ.



Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι διαβουλεύσεις για τα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας, στο πλαίσιο του «Brussels Group». 

Τα... ατίθασα στήθη που ψάχνουν 3,6 εκατομμύρια views (video)

Έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο συντάκτης του FunnyOrDie ώστε να πείσει τον διευθυντή του για να του δώσει άδεια για τους τρεις μήνες του καλοκαιριού.

Από τα 12 ελικόπτερα NH-90 πετάει μόνον το 1

Ναι καλά διαβάσατε. Μόνον ένα ελικόπτερο πετάει. 

Από τα πλέον επίσημα χείλη, δια στόματος Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, ενημερωθήκαμε πως από τα υπερσύγχρονα ελικόπτερα γενικών μεταφορών

Guardian: Δύσκολες οι προοπτικές της Ελλάδας με ή χωρίς χρεοκοπία

O Τσίπρας και οι συνεργάτες του φαίνεται να βρίσκονται στα τελικά στάδια μιας συμφωνίας με τους πιστωτές, αναφέρει η Guardian σε σχετικό δημοσίευμα.

Καμπάνια κατά της συμφωνίας, ξεκινά η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ -H ανακοίνωση

Για «κυβερνητικά ψέματα» και «υποκρισία» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώνοντας εκστρατεία κατά της συμφωνίας, την οποία χαρακτηρίζει «(αν)έντιμο συμβιβασμό».

Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος προ των Πυλών – Ηχηρό Μήνυμα Κινέζων στις ΗΠΑ: «Είναι Αναπόφευκτος»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ…
Η Κίνα προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο…

Οι «αόρατοι» άνθρωποι δεν έχουν στρες

Το να είναι κάποιος αόρατος, έχει εμπνεύσει πολλούς συγγραφείς, φιλοσόφους αλλά και απλούς ανθρώπους (ιδίως εφήβους) στο πέρασμα των αιώνων. Τώρα, για πρώτη φορά, νευροεπιστήμονες στη Σουηδία δημιούργησαν σε ανθρώπους την πλαστή αίσθηση πως διαθέτουν αόρατο σώμα.

Αχαΐα: Ετοιμάζεται σωτήρια συμφωνία για την ΕΒΟ Αιγίου; – Κατατέθηκε πρόταση από τη Ρωσία για συμπαραγωγή Καλάσνικοφ

Συγκεκριμένη πρόταση για την συμπαραγωγή Καλάσνικοφ στην Ελλάδα έχουν στείλει οι Ρώσοι στην Αθήνα. Και αναμένουν απάντηση μέχρι τον Αύγουστο! Η πρόταση δεν είναι “στα λόγια” άλλα έχει φθάσει εγγράφως στην Αθήνα. 

BARCALYS: Απίθανο να αποπληρώσει την ΕΚΤ η Ελλάδα

Χωρίς συμφωνία, η Ελλάδα θα βυθιζόταν σε μόνιμη στάση πληρωμών και capital controls.

Δείτε πόσο… μέσα έπεσε η αγαπημένη εταιρεία δημοσκοπήσεων του «Πρώτου Θέματος» στις εκλογές του Ιανουαρίου (tweet)

Η εταιρεία METRISI, η οποία δίνει προβάδισμα 9,1% στο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. σε δημοσκόπησή της για το «Πρώτο Θέμα», δεν θεωρείται και η πλέον αξιόπιστη. Ειδικώς αν θυμηθούμε τι εκτιμούσε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης βλέπει την έξοδο λόγω Παναρίτη;

Η Έλενα Παναρίτη έχει ψηφίσει δύο Μνημόνια, έχει υπάρξει βουλευτής Επικρατείας στην κυβέρνηση Παπανδρέου και…

Δένδιας: Ελπίζω να μη συμβεί στη ΝΔ ό,τι συνέβη στο ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τον Νίκο Δένδια όταν ένα κόμμα χάσει τις εκλογές πρέπει να ξεκινήσει διάλογος για τα αίτια και τα όργανα να έχουν αποφασιστική αρμοδιότητα.

Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει κίνδυνο εφόσον συνεχίσει να πορεύεται στην κοινωνία μόνο με μία τακτική δικαίωσης, επεσήμανε ο βουλευτής του κόμματος

Η συμφωνία κρίνει τη σύνθεση της κυβέρνησης

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Μια επώδυνη συμφωνία, εφόσον τελικά επιτευχθεί και εφόσον περάσει από τη Βουλή, θα αποτελέσει την θρυαλλίδα για έναν «θερινό ανασχηματισμό», στον οποίο θα αναγκαστεί να προσφύγει προώρως ο πρωθυπουργός. 

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει" (Ηχητικό)

Η συμφωνία θα φέρει αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό, εκτίμησε ο Γιώργος Καραμπελιάς  Εκδότης του Άρδην-Ρήξη μιλώντας στο Ράδιο984 και τον Γιώργο Σαχίνη.

Πλήρωσε 18.000 δολάρια για ένα μπουκάλι κρασί αλλά δεν μπορεί να το πιεί γιατί…

Ένα μπουκάλι το οποίο περιέχει ένα από τα πιο σπάνια κρασιά του κόσμου πουλήθηκε για 18.000 δολάρια σε δημοπρασία στο Λονδίνο.

Βαρουφάκης: Πρόωρες οι φήμες περί παραίτησής μου

Πώς σχολιάζει ο Γιάνης Βαρουφάκης τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες για παραίτησή του λόγω της υπόθεσης Παναρίτη. Τι λέει για τα περί παραίτησης το υπουργείο Οικονομικών.

Νέες φωτιές ανάβει ο υπουργός Οικονομικών με σχόλιό του στο Twitter, που ερμηνεύεται από πολλούς σαν «παράθυρο» στο ενδεχόμενο παραίτησής του, μιας και ο ίδιος δεν το αποκλείει αλλά τονίζει ότι είναι κάτι πρόωρο.

Προσοχή: Αυτό είναι το νέο κόλπο απατεώνων για να κλέβουν αυτοκίνητα από πάρκινγκ σούπερ μάρκετ - Ο οδηγός παγιδεύεται με σημείωμα!

Ήδη πολλοί πολίτες έχουν πέσει στη φάκα των ληστών, όπου «χτυπούν» με αυτό το κόλπο. Ποιο είναι αυτό; Οι δράστες, συνήθως βάζουν στόχο αυτοκίνητα που βρίσκονται σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.

Σοκολατένια ευρώ από τον Σόιμπλε... στον Βαρουφάκη

Με μια χούφτα σοκολατένια ευρώ βρέθηκε στα χέρια του ο Β. Σόιμπλε, λέγοντας πως θα δώσει μερικά στον Γ. Βαρουφάκη για να γλυκαθεί, αναφέρει η Blid.

Έσκασε τώρα:Βόμβα πολλών μεγατόνων από τον πρόεδρο του ΕΘΝ.Ο.Σ. Γιατί κύριε Τσίπρα...

Στις 27/12/1945 η Ελλάδα καταβάλει ως ιδρυτικό μέλος το αστρονομικό ποσό για την εποχή εκείνη των σαράντα εκατομμυρίων δολαρίων. 

Στο «μικροσκόπιο» τα όπλα των ληστών

Στην Εισαγγελία Εφετών σήμερα Χριστοδούλου και Τσιρώνης. Που στρέφουν τις έρευνες οι αρχές. Οι διάλογοι κατά τη διάρκεια της σύλληψης.


Στην Εισαγγελία Εφετών οδηγούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες, Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας στην επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Δένδιας: Ελπίζω να μη συμβεί στη ΝΔ ό,τι συνέβη στο ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τον Νίκο Δένδια όταν ένα κόμμα χάσει τις εκλογές πρέπει να ξεκινήσει διάλογος για τα αίτια και τα όργανα να έχουν αποφασιστική αρμοδιότητα.


Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει κίνδυνο εφόσον συνεχίσει να πορεύεται στην κοινωνία μόνο με μία τακτική δικαίωσης, επεσήμανε ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Δένδιας και

Κυβερνήτης της Οδησσού διορίστηκε ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας

Ο διορισμός του Μιχαήλ Σαακασβίλι, ορκισμένος εχθρός του Βλαντίμιρ Πούτιν, προκάλεσε οργή στη Ρωσία.


Ο Μιχαήλ Σαακασβίλι, πρώην πρόεδρος της Γεωργίας και ορκισμένος εχθρός του Βλαντίμιρ Πούτιν, διορίστηκε χθες κυβερνήτης της στρατηγικής σημασίας ουκρανικής επαρχίας της

Η ανασκαφή έφερε στο φως «ροζ» μεσαιωνικό σκάνδαλο!!! Τι αποκαλύφθηκε στον τάφο της μητρομανούς καλόγριας (Φωτογραφία)

Ένα «ροζ» μεσαιωνικό σκάνδαλο έφερε στο φως ανασκαφή αρχαιολόγων στην Οξφόρδη.

Κρούγκμαν: Τελευταία στροφή πριν από το χάος για την Ελλάδα

Η κατάσταση στην Ελλάδα μοιάζει με εκείνη στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 1914, λίγο πριν από το ξέσπασμα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αναφέρει σε άρθρο του ο Π. Κρούγκμαν.

Ανθρωπάκια άχρωμα άοσμα, περιδεή και έντρομα‏

Η διαπραγμάτευση πάει πρός το τέλος της, θετικά η αρνητικά, αλλά η ΕΕ και ιδίως η Ευρωζώνη έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και τις …

Σιγκαπούρη: Προσπάθησε να πλησιάσει ξενοδοχείο και αστυνομικοί τον σκότωσαν

Η αστυνομία της Σιγκαπούρης ανακοίνωσε την Κυριακή ότι άνδρες της πυροβόλησαν και σκότωσαν ένα άτομο και συνέλαβαν δύο ακόμη το πρωί, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε πάνω στα οδοφράγματα που είχαν στήσει αστυνομικοί κοντά στο

Μάθετε πως έφτασε η Αστυνομία στη σύλληψη των «ληστών του Διστόμου»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης σχετικά με τη χθεσινή  αστυνομική επιχείρηση στη Νέα Αγχίαλο για τη σύλληψη των καταζητούμενων, γνωστών ως «ληστές του Διστόμου».

Απίστευτη δήλωση Βενιζέλου: "Εθνική κληρονομιά η οθωμανική κατοχή"!

Η οθωμανική κατοχή είναι κομμάτι της εθνικής μας κληρονομιάς δήλωσε σε τουρκικό κανάλι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ τόνισε πως η αποκατάσταση των μουσουλμανικών μνημείων είναι άμεση προτεραιότητά του.

Τα μέτρα-σοκ που ζητούν οι δανειστές

Πολλά ελληνικά δημοσιεύματα αναφέρουν επικαλούμενα κυβερνητικές πηγές, ότι είναι πιθανή μια συμφωνία με τους δανειστές ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μύκονος: Το "αυθαίρετο" νησί των Κυκλάδων

Απόφαση του ΣτΕ απειλεί να αλλάξει άρδην το σκηνικό στο νησί - Οικοδομική άδεια θεωρήθηκε παράνομη επειδή εκδόθηκε για οικόπεδο με πρόσοψη σε δρόμο που δεν είναι επίσημα... δρόμος.

Παρολίγον τραγωδία στην τουρκική φιέστα για τα 562 χρόνια από την άλωση της Πόλης. Το ελικόπτερο με τον Ερντογάν κινδύνευσε να συντριβεί (βίντεο)...

Ο εκφωνητής παρομοίασε τον Ερντογάν με τον Μωάμεθ τον Πορθητή και φώναζε «έρχεται αυτός που έκανε τα τρένα να περνούν κάτω από τη θάλασσα» σε μια προφανή παραπομπή στην υπόγεια ένωση της ευρωπαϊκής με την ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. 

SOS - KOINOΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ! ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ...

Επικοινώνησε μαζί μας 48χρονος  πατέρας ενός 12χρονου αγοριού, ο οποίος είναιχωρισμένος και έχει την επιμέλεια του παιδιού ο ίδιος.

Για την Ελλάδα, αυτό είναι που μοιάζει με την Κόλαση…

Όπως έχει ήδη αναφερθεί και από το ΔΝΤ και από ελληνικές πηγές,

Γράφουν - σβήνουν Αθήνα και δανειστές

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Ύστατες προσπάθειες για μια επώδυνη μεν, αλλά οικονομικά βιώσιμη και πολιτικά υπερασπίσιμη στο εσωτερικό της χώρας συμφωνία καταβάλλει η κυβέρνηση και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι νέες αντικειμενικές φέρνουν τα πάνω-κάτω σε 7 φόρους

Ανατροπές σε επτά φόρους που βαρύνουν τα ακίνητα φέρνουν οι νέες αντικειμενικές τιμές των ακινήτων που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών και αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα Ιουνίου.

Σε βαθιά κρίση ο τομέας των μέσων μαζικής μεταφοράς

Σε βαθιά κρίση βρίσκεται ο τομέας των μέσων μαζικής μεταφοράς, αφού η οικονομική ύφεση και τα παρεπόμενά της χτύπησαν και τη δική τους πόρτα. Οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, κάνοντας λόγο για βαθιά συρρίκνωση στον τομέα των συγκοινωνιών λόγω υποχρηματοδότησης και έλλειψης προσωπικού.

ΔΕΝ ΘΑ «ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ» ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΗΠΑ – ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ DEAL ΓΙΑ ΤΟΝ GREEK STREAM ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!

ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις